12 травня 2022

Україна попередила інші держави про крадене зерно, яке продає росія

Україна попередила інші держави про крадене зерно, яке продає росія
1115

МЗС України попередило країни-споживачі, що партії зерна, які продає рф, можуть частково або повністю містити вкрадене зерно, здобуте в результаті мародерських дій російської окупаційної влади. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Agro Portal.

«Вважаємо, що будь-яка країна, яка свідомо купує вкрадене зерно, є співучасниками цього злочину», — повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

«Крадіжки харчових ресурсів з території незалежної суверенної держави є одним із проявів мародерства.... Крадіжку росією українського зерна підтверджують як численні свідчення українських аграріїв, так і документальні докази».

Викрадення зерна з України «кришується» російськими спецслужбами

Злочинне вилучення, вивезення та користування українським зерном є черговим свідченням деструктивних дій рф, які, зокрема, порушують основні принципи Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) — гарантування продовольчої безпеки та подолання голоду. Така політика держави-агресора ставить під питання доцільність її членства в ФАО та інших міжнародних організаціях.

«Вимагаємо від росії припинити викрадення зерна, розблокувати українські порти, відновити свободу судноплавства та дозволити прохід торговельних суден», — заявили у відомстві..

У міністерстві закликають міжнародну спільноту посилювати економічні санкції з метою припинення збройної агресії рф проти України, запобігання гуманітарній катастрофі та погіршення ситуації з продовольчою безпекою у світі.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також