02 червня 2022

3 червня відбудеться Круглий стіл на тему: “Загальна перебудова роботи бізнес моделі компанії, запровадження алгоритмів, які дозволяють приймати рішення максимально швидко”

3 червня відбудеться Круглий стіл на тему:  “Загальна перебудова роботи бізнес моделі компанії, запровадження алгоритмів, які дозволяють приймати рішення максимально швидко”
1199

Швидке реагування, впровадження змін, оптимізація процесів та, як наслідок – адаптація, стали запорукою для існування більшості українських підприємств із початком війни на території України.

3 червня о 16:00 Топ-менеджери провідних українських компаній та експерти ринку галузі харчової промисловості поділяться з учасниками круглого столу власним досвідом перебудови роботи бізнесу та команд.

Захід на тему: “Загальна перебудова роботи бізнес моделі компанії, запровадження алгоритмів, які дозволяють приймати рішення максимально швидко” відбудеться онлайн на платформі Zoom.

Серед питань програми круглого столу наступні:

- Про імпорт в Україні під час дії воєнного стану, зміни в митному законодавстві, спрощений порядок митного оформлення товарів та як працювати з митницею при ввезені вантажів гуманітарної допомоги розкаже Валерій Губарев, експерт Комісії з митних питань при Громадській Раді ДФС у м. Києві, радник з митних питань Громадської спілки «Брокерський сектор» та провідний експерт компанії «Незалежна Митна Агенція».

- Володимир Матяш, генеральний директор роздрібної мережі "Економ Плюс", поділиться кейсом щодо Загальної перебудови роботи бізнес моделі компанії, запровадження алгоритмів, які дозволяють приймати рішення максимально швидко.

Виконавчий директор TERRA FOOD UKRAINE Максим Пейков розповість Як загалом змінилася бізнес-модель компанії після початку війни.

Модератор круглого столу - директор з продажів в Україні та на міжнародних ринках компанії Upeco Олександр Махорт.

Нагадуємо, що проект проводиться за за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) і підтримує Збройні Сили України. Усі надходження від продажу квитків підуть на потреби ЗСУ.

Вартість участі символічна – 100 грн. Також є можливість приймати участь безоплатно.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/USAID2022

 

Кількість місць обмежена.

До зустрічі!

 

Читайте також: Mango купує виробника посуду

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також