03 червня 2022

У магазинах АТБ зібрали понад 200 тонн гуманітарної допомоги для ЗСУ та ТрО

У магазинах АТБ зібрали понад 200 тонн гуманітарної допомоги для ЗСУ та ТрО
1339

У рамках реалізації корпорацією «АТБ» національного проєкту збору гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО, в магазинах власної торгівельної мережі було зібрано та передано понад 200 тонн необхідних товарів і продуктів харчування. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на допис компанії у Facebook.

На сьогодні у всіх діючих магазинах торгівельної мережі «АТБ» сформований відповідний пункт збору гуманітарної допомоги, який координує та передає для потреб підрозділам ЗСУ та ТРО потрібні продукти, товари, медичні засоби, екіпіровку тощо.

Кожен українець може внести свій вклад до обороноздатності нашої країни, надавши необхідну допомогу в найближчому діючому магазині «АТБ». Інформацію, щодо переліку потрібних речей і порядку їх передачі розташовано на вході до магазину.

З початку повномасштабної російської військової агресії на території України корпорація «АТБ» надала українцям гуманітарної допомоги на суму понад 200 млн гривень.

Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним жителям під час евакуаційних заходів, населенню в містах прямих бойових зіткнень, медичним установам і дитячім лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.

Читайте також: АТБ надає можливість оптової закупівлі товарів зі своїх складів

Новини рітейлу в Україні, контакти рітейлу в Україні, всі мережі України, перелік мереж україни, перелік усіх магазинів України, новини роздрібних магазинів України

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також