23 червня 2022

Клієнти EVA переказали понад 1,2 млн грн на благодійність

Клієнти EVA переказали понад 1,2 млн грн на благодійність
1141

Не зважаючи на труднощі воєнного часу, мережа EVA продовжує реалізовувати масштабні благодійні проєкти, долучаючи клієнтів до допомоги. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Оперативний штаб EVA з початку роботи (26.02.2022) на 22.06.2022 опрацював та вдовольнив понад 340 запитів на благодійну та соціальну допомогу зі 137 міст у всіх областях України. Всього на потреби ТРО, ЗСУ, медичних закладів, шелтерів для переселенців, волонтерських та громадських організацій передано близько 100 тис. одиниць товарів першої необхідності на суму понад 4 млн грн.

Окрім того, EVA реалізує благодійні ініціативи «Підтримай захисників» та «Дитинство без війни», до яких можуть долучатися клієнти мережі. Ці масштабні проєкти вже підтримали понад 147 тис. клієнтів, переказавши сумарно понад 1,2 млн гривень.

«Дитинство без війни» – проєкт, направлений на евакуацію дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, до Туреччини задля їх безпеки. Наразі в рамках ініціативи евакуйовано 1600 дітей та осіб, що їх супроводжують. Ініціатором, співорганізатором та ключовим спонсором проєкту є Руслан Шостак – співзасновник лінії магазинів EVA.

Клієнти мережі, які є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА», можуть переказувати на користь ініціативи свої бонуси. Зробити це можна на сторінці «Благодійність» сайту EVA BLOG, у мобільному додатку EVA та на касах магазинів.

Станом на 22 червня 2022 року на підтримку проєкту  зібрано понад 120 тис. грн у вигляді бонусів. Загалом проєкт розрахований на 3000 дітей, а сума необхідних інвестицій складає близько 13 млн доларів. Всі зібрані кошти направляються на збільшення числа евакуйованих дітей та забезпечення їх усім необхідним: комфортне проживання, збалансоване харчування, медичне обслуговування, організоване навчання та дозвілля. Гарантом прозорого використання коштів виступає український благодійний фонд «КОЛО».

Підтримати ініціативу можна також грошовим переказом на будь-яку суму. Реквізити для переводу коштів та детальна інформація про проєкт містяться на сайті «Дитинство без війни».

«Підтримай захисників» – спільна ініціатива EVA та фонду «Повернись живим», яка передбачає можливість перевести на касах магазинів мережі будь-яку добровільну суму від 1 грн для допомоги ЗСУ. Станом на 15 червня (за місяць роботи проєкту) клієнти EVA переказали на підтримку українських військових 1 млн 116 тис. грн. На ці гроші фонд «Повернись живим» придбав та передав військовим 45 міношукачів та 180 саперних комплектів. Детальна інформація про проєкт «Підтримай захисників» та щомісячні звіти фонду «Повернись живим» про отримання і використання коштів містяться на сайті EVA.UA. Звіти публікуються наприкінці кожного місяця за попередній.

«Результати наших благодійних ініціатив свідчать не лише про актуальність самих проєктів, але і про те, що EVA та її клієнтів об’єднують спільні цінності взаємодопомоги та підтримки.

Кожен проєкт для нас надзвичайно важливий. Бо діти – це майбутнє України, а наші військові – герої, які мужньо боронять країну від ворога, виборюють право нашої держави на незалежність від чужих імперських амбіцій. Понад 300 працівників EVA в лавах ЗСУ захищають Україну від російської агресії. Є, на жаль, і хлопці, які більше ніколи до нас не повернуться. Це – великий біль, який залишиться з нами назавжди. Відчувши його безпосередньо, ми ще палкіше прагнемо зробити все можливе, аби допомогти нашим героям і нашій країні», – підсумувала виконавча директорка ТОВ «РУШ» (мережа магазинів EVA та EVA.UA) Ольга Шевченко.

Читайте також: Соціально-освітній проєкт «Читаємо разом» зібрав 150 000 глядачів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також