29 серпня 2022

VARUS проводить благодійний розпродаж «Дитинство без війни»

VARUS проводить благодійний розпродаж «Дитинство без війни»
1214

Мережа супермаркетів VARUS оголосила про старт благодійного розпродажу в рамках акції на підтримку проєкту «Дитинство без війни». Згідно з умовами ініціативи, перші 1 000 учасників, що задонатять на допомогу проєкту 100+ грн, отримають в подарунок пластикову бонусну картку мережі з зображенням творів-переможців конкурсу дитячого малюнку «Мій колір – синьо-жовтий». Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Стати учасником благодійного розпродажу просто! Варто лише перевести на потреби проєкту донат від 100 гривень одним платежем за посиланням, написати та заповнити Google-форму.

В формі треба прикріпити підтвердження платежу, вказати свої контактні дані та обрати супермаркет, в якому бажаєте отримати картку.

З початку повномасштабного вторгнення в Україну проєкт “Дитинство без війни” займається евакуацією до Туреччини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування чи тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. VARUS долучився до ініціативи на початку серпня і на сьогодні, завдяки небайдужості клієнтів мережі, вже зібрано 187 050 грн.

Нині кожна дитина потребує, перш за все, безпеки. А також якісного харчування, навчання та різноманітного дозвілля. Ці питання наразі вирішують волонтери проєкту за підтримки донорів та меценатів. Тому настільки важливо долучатися та допомагати дітям-сиротам.

Саме з метою залучити якомога більше меценатів та коштів задля допомоги нашим дітям, VARUS ініціював благодійний розпродаж, в рамках якого перші 1000 благодійників отримають ексклюзивну пластикову бонусну картку мережі. В основі дизайну картки – патріотичний дитячий малюнок конкурсу «Мій колір – синьо-жовтий».

Окрім того, кожен охочий може долучитися до акції, що триває з 1 по 31 серпня. Варто лише придбати позначені спеціальними підцінниками товари в супермаркетах мережі. Одна гривня з покупки акційного товару буде перерахована на допомогу проєкту «Дитинство без війни». В акції беруть участь різні продукти харчування й товари для дітей. Загалом – понад 200 позицій.

«Дитинство без війни» – це наймасштабніша приватна ініціатива з евакуації. Наразі в Туреччині перебуває понад 2 000 українських дітей-сиріт і евакуація продовжується. Всі кошти, зібрані в рамках проєкту, йдуть для подальшої евакуації дітей-сиріт до Туреччини та утримання їх там. Діти перебуватимуть в евакуації до кінця війни.

Нагадаємо, що конкурс дитячого малюнку «Мій колір — синьо-жовтий» від VARUS тривав з 30 липня до 10 серпня. Учасниками стали 410 діток різних вікових категорій. 10 кращих творів лягли в основу дизайну святкових діджітал-скінів бонусної картки в мобільному додатку VARUS, які мережа випустила до Дня незалежності. Окрім того, малюнки нанесені на ексклюзивну партію пластикових бонусних карток.

Читайте також: VARUS до Дня Незалежності презентував нові діджитал-скіни для карток

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також