31 січня 2023

Louis Vuitton чекає на повернення покупців

Louis Vuitton чекає на повернення покупців
1143

Французька компанія LVMH (Louis VuittonMoët Hennessy) вважає, що 2023 стане успішним для компанії, оскільки в роздрібні магазини мережі після зняття локдаунів повернуться покупці, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

На тлі пом'якшення заходів боротьби з Covid-19 у Китаї Louis Vuitton розраховує на швидке повернення до роздрібних магазинів покупців люксових товарів, які раніше були змушені дотримуватися карантинів і локдаун, введених урядом країни.

2022 рік, що завершився, був досить вдалим для компанії, продажі якої по всьому світу зросли на 23% до 79,2 млрд євро. Крім того, незважаючи на невдалий четвертий квартал (оскільки нова хвиля Covid-19 не дозволила вийти на вулиці ключовим споживачам мережі з Китаю), прибуток LVMH зріс ще на 17% до 14 мільярдів євро.

Найбільш сильне зростання попиту було відзначено в Європі, Японії та США. Після зняття локдаунів у низці китайських міст, аналітики LVMH зафіксували масове повернення покупців до магазинів. Компанія особливо відзначила "вражаючі зміни" споживчого трафіку в Макао.

Генеральний директор Бернар Арно припустив, що якщо підвищений попит і високий трафік збережуться протягом наступних 11 місяців, Louis Vuitton чекає ще один вдалий рік.

Читайте також: LVMH збільшила чистий прибуток на 17% у 2022 році

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також