02 лютого 2023

«Трейд Мастер Груп» святкує свій 14-й День народження!

«Трейд Мастер Груп» святкує свій 14-й День народження!
1827

Компанії «Трейд Мастер Груп» виповнилося 14 років. За цей час організація перетворилася на одного з ключових гравців українського ринку В2В послуг, зосередившись на головній своїй меті – знайомити учасників ринку один з одним, допомагати налагоджувати партнерські відносини, впроваджувати сучасні рішення, підвищувати кваліфікацію фахівців і тим самим сприяти розвитку торгової галузі вітчизняної економіки.

Відповідно до своєї місії, компанія працює за кількома напрямками.

Організатор міжнародних і всеукраїнських бізнес-конференцій

За 14 років плідної роботи «Трейд Мастер Груп» завоювала міцну репутацію провідного організатора всеукраїнських і міжнародних практичних конференцій для власників і топ-менеджерів торгівельних і виробничих компаній. На сьогодні проведено понад 130 конференцій, які відвідало понад 30 000 учасників. Це найбільший в Україні  майданчик для комунікацій та налагодженню співпраці українського роздрібного бізнесу та виробників.

Тренінговий центр

Не менше 7000 людей пройшли через власний тренінговий центр «Трейд Мастер Груп», де найкращі бізнес-тренери України ділилися своїм досвідом, допомагаючи підвищувати кваліфікацію й набувати нових знань

Національні В2В премії

«Трейд Мастер Груп» стала засновником щорічних Національних В2В премій серед компаній роздрібної й оптової торгівлі: «PrivateLabel», «Made-in-Ukraine», «Retail-in-Ukraine». У 2021 році ініціювала проведення національної Премії - Ukrainian Logistics Award
В2В-діяльність підтримується й напрямком із наданням послуг з В2В-маркетингу й реалізації різноманітних PR проектів.

Спілка TradeMaster

«Трейд Мастер Груп» є засновником Спілки TradeMaster рітейлерів, виробників, дистрибуторів та постачальників послуг В2В, яка об’єднує представників Українського  бізнесу задля розробки ідей і стратегій, реалізації спільних проєктів, налагодження партнерських відносин провідних компанії України.

Портал TradeMaster.UA

Органічною частиною групи є інформаційно-аналітичний портал TradeMaster.UA, який об’єднує професіоналів у своїй сфері й присвячений технологіям торгівельного бізнесу в Україні й за кордоном.

Команда «Трейд Мастер Груп» щоденно готує актуальні новини ринку торгівлі В2В, ексклюзивні статті й інтерв’ю з топ-керівниками виробничих компаній, ритейлерів і постачальників послуг, актуальну аналітику різних категорій товарів.

Портал TradeMaster.UA щомісяця відвідує понад 75 000 читачів – фахівців і топ-менеджерів.

Друковані видання

Особливою популярністю користуються друковані видання «Трейд Мастер Груп»: журнали «Каталог головних проєктів Private :Label року», «Сучасні рішення в логістиці та дистрибуції», «Новинки. Просування брендів FMCG», «Каталог головних бізнес подій року», і Спецвипуск «Топ-20 тренерів з управління та продажів».

Підтримка ЗСУ

З початком повномасштабного російського вторгнення «Трейд Мастер Груп» акцентувала увагу на обміні досвідом роботи компаній в умовах воєнного стану, а також завзято розпочала волонтерську діяльність, доправляючи на фронт корисне і вкрай необхідне для наших захисників обладнання, одяг, продукти харчування та багато іншого, покриваючи оперативні потреби військових частин. За це засновниця компанія Тетяна Ільєнко та генеральний директор Павло Степаненко отримали Знак пошани від Окремого президентського полку ЗСУ.

Динамічний розвиток

На сьогодні «Трейд Мастер Груп» - це відкрита до змін компанія, що динамічно розвивається.  Успіх у реалізації найскладніших проектів є заслугою висококваліфікованих співробітників компанії, професійна й злагоджена робота яких дозволяє постійно розвиватися й підвищувати якість пропонованих послуг.

«У день народження компанії по перше  хочеться подякувати нашим клієнтам і партнерам за роки взаємовигідної співпраці й висловити сподівання на подальше співробітництво у реалізації спільних проєктів, - зазначила засновниця й директорка «Трейд Мастер Груп» Тетяна Ільєнко. – Упевнена, що майбутня історія компанії буде відзначена вагомими досягненнями на ринку В2В послуг заради відновлення та розвитку нашої країни»

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також