28 лютого 2023

1700 польських компаній хочуть взяти участь у відбудові України

1700 польських компаній хочуть взяти участь у відбудові України
1242

Майже 1700 польських компаній хочуть взяти участь у відбудові України після закінчення війни, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM. Багато з них отримали досвід роботи на українському ринку ще до початку повномасштабної війни.

Результатом російського вторгнення в Україну вже стали гігантські збитки, які сягають сотень мільярдів доларів. Конрад Вирвас з Польської асоціації роботодавців будівництва заявив, що реконструкція дорожньої та залізничної інфраструктури, безперечно, займе кілька років, і є кілька основних напрямків реконструкції: енергетика, гідротехніка, інфраструктура аеропортів, портів... Але, за його словами, поки що немає прямої конкуренції за конкретні великі замовлення, оскільки говорити про початок відбудови неможливо, поки тривають активні бойові дії.

З іншого боку, інвестори та компанії з багатьох країн уже намагаються створити свої бізнес-бази, які допоможуть перемагати у тендерах, коли на це прийде час. Окрім польського, велику активність у цьому напрямку виявляє зараз німецький, французький, нідерландський та австрійський бізнес. Зокрема, компанії вже створюють відповідні структури з мінімальним штатом, які починають підготовчу роботу.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також