15 березня 2023

Девелопер Alterra Group побудує під Львовом бізнес-хаб PROSTIR (11 000 м2). Що там буде?

Девелопер Alterra Group побудує під Львовом бізнес-хаб PROSTIR (11 000 м2). Що там буде?
1375

Девелопер Alterra Group, відомий в першу чергу масштабним проектом PORT під Львовом, продовжує впроваджувати нестандартні підходи до складської нерухомості в Україні. Компанія оголосила про будівництво нового проєкту – бізнесу-хабу PROSTIR. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

“У процесі реалізації нашого проєкту PORT ми отримали багато запитів від малого бізнесу на приміщення площею від 200 кв.м.  –  розповідає засновник компанії Дмитро Ковальчук. ­– Торгівля, виробництво, склади та офіси –  поєднання цих функцій в одному просторі буде продуктивним рішенням для малого бізнесу. Це перш за все дозволить підвищити ефективність комунікації, дасть можливість клієнту побачити на власні очі виробництво чи склад, одразу оформити документи і забрати товар. Все це обумовлює й інші вимоги для складських і виробничих приміщень –   вони мають виглядати сучасно, технологічно та  відповідати очікуванням клієнта. В Alterra Group ми намагаємося створювати проєкти які будуть актуальні і через 5-10 років. Саме тому багато уваги приділяємо дизайну, як архітектурному, так і організаційному». 

В основі проєкту закладено концепцію того, що розвиток – важлива і невідʼємна складова нашого життя, а  для будь-якого розвитку потрібен простір. Простір ідейний і смисловий. Простір фізичний – де нові ідеї можна буде реалізовувати, де для них буде місце. Простір спільноти – де буде підтримка та співпраця. Тому і було обрану назву PROSTIR – для розвитку українського бізнесу. А ідеї підтримки спільноти та сучасного простору для бізнесу стали ключовими атрибутами нового обʼєкту. 

Іншою особливістю бізнес-хабу PROSTIR є нетривіальне архітектурне рішення, щоб поєднує в собі скандинавський мінімалізм, класичний червоний колір “фалун” та сучасні геометричні архітектурні форми. Компанія поділилася першими рендерами проєкту, які вражають одночасно своєї простотою і неординарністю рішення. Крім того, комплекс знаходитиметься біля лісу і гармонійно вписуватиметься у навколишній ландшафт. 

Підприємці можуть придбати або орендувати площі від 200 до 800 м2, а інвесторам пропонують купівлю приміщень під здачу в оренду, з можливістю пошуку орендаря. 

«Площі у бізнес-хабі PROSTIR вигідно купувати на початку будівництва, адже у забудовника є можливість вносити зміни у проєкт під окремі технічні вимоги бізнесів. Вартість мінімального лоту у комплексі  складатиме орієнтовно 140 тис. дол. США». – зазначив Дмитро Ковальчук.

ТОВ «Альтерра Груп»/Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та керуванні комерційною нерухомістю «під ключ». У портфелі компанії – 35 об'єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них – складські та виробничі комплекси, зокрема, львівськи логістичний центр PORT, бізнес-центри, торгові та торгово-розважальні центри.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також