05 квітня 2023

У березні було відкрито нові магазини SPAR і «Наш Край»

У березні було відкрито нові магазини SPAR і «Наш Край»
1059

Ритейлери продовжують розвивати мережу в Україні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Зокрема запрацював SPAR в Ірпені на вулиці Покровська, 5. Відкриття відбулося 23 березня. Площа торгового залу - 144 квадратних метри, у магазині працюють дві каси. Представлений широкий асортимент продуктів, включаючи свіже м'ясо та власну випічку. У SPAR традиційно великий вибір продуктів власного імпорту та власних торговельних  марок. Також працює зона Food to Go та готують піцу.

12 березня відбулося офіційне відкриття нового супермаркету SPAR для жителів Івано-Франківської області. Він розташований в селі Дзвиняч на вулиці Степеняка, 2.

Магазин має площу залу 115 кв.м, а для зручності гостей працює дві каси. У новенькому SPAR присутня зона  Food to Go: можна випити смачної кави, або чаю та перекусити. Також усі охочі можуть замовити гарячу піцу, яку одразу приготують у супермаркеті.

Наприкінці березня, 30 числа відбулося відкриття «Нашого Краю» у селі Кінецьпіль Миколаївської області на вулиці Центральна, 31. Він мав запрацювати ще у 2022 році, однак завадило повномасштабне вторгнення. Площа магазину - 200 квадратних метри, працює дві каси. У супермаркеті діють відділи Food to Go,свіже м'ясо та випічка.

Читайте також: Розподільчий центр мереж SPAR та «Наш Край» став частиною найтривалішого у світі перфоменсу

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також