10 квітня 2023

АЛЛО відновила флагманський АЛЛО МАХ у Харкові та відкриє новий магазин у Новояворівську

АЛЛО відновила флагманський АЛЛО МАХ у Харкові та відкриє новий магазин у Новояворівську
1100

4 квітня компанія АЛЛО відкрила відновлений АЛЛО МАХ у Харкові, а 11 квітня новий магазин мережі з’явиться у Львівській області. У першому кварталі 2023 року компанія відновила роботу ще чотирьох магазинів у Миколаєві, Запоріжжі та Харкові, а також переформатувала сім магазинів, один магазин переїхав у нове приміщення. У травні відкриє двері відновлений АЛЛО МАХ в Одесі.

Відкриття відновленого АЛЛО МАХ у Харкові

4 квітня відновлений АЛЛО МАХ знову запрацював у самому центрі Харкова – на Сумській, 39. Флагманський магазин площею понад 500 м² було урочисто відкрито 23 березня 2018 року. А вранці 1 березня 2022 він зазнав значних пошкоджень внаслідок ракетного удару рф по площі Свободи – сума завданих збитків за пошкоджене торгове обладнання, товар та приміщення перевищила 12 млн гривень. Компанії довелося відновлювати магазин практично з нуля: ремонтні роботи тривали впродовж чотирьох місяців – з грудня 2022 року. Нова команда АЛЛО МАХ працюватиме у відновленому магазині з повним асортиментом товарів мережі АЛЛО та точкою видачі маркетплейсу.

Новий магазин у Новояворівську Львівській області

АЛЛО відкриє 11 квітня новий магазин у Новояворівську за адресою: вул. Бандери, 18. Містяни  зможуть придбати товари з основного асортименту мережі АЛЛО: планшети, смартфони, ноутбуки, телевізори, електротранспорт, повербанки, зарядні станції, гаджети для краси та здоров'я від світових виробників, а також аксесуари до них. Також у точці видачі замовлень маркетплейсу можна буде отримати товари, замовлені на сайті allo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО.

Переформатування, оновлення та відновлення роботи:  12  магазинів

З січня запрацювали два магазини АЛЛО у Миколаєві – на Центральному проспекті,  74а/7 та 70, що були тимчасово зачинені. Впродовж січня-лютого компанія здійснила ремонтні роботи та розширила магазин у Запоріжжі по вул. Бородінській, 7. У лютому  переїхав у просторіше двоповерхове приміщення на пл. Героїв, 4, магазин АЛЛО у Береговому на Закарпатті. В березні відновлено роботу  магазину у Харкові на вул. Академіка Павлова, 160.

В лютому та березні сталося переформатування семи магазинів АЛЛО: у Тернополі (ТРЦ «Подоляни», вул. Текстильна, 28) та Чорткові Тернопільської області, Хусті Закарпатської області, Нововолинську та Ковелі на Волині, Самборі Львівської області та Звягелі на Житомирщині. Оновлені магазини розташовані за своїми попередніми адресами та виконують функцію шоурумів: в залах розширено викладку товарів, змінено розміщення обладнання, встановлено примірочні та розширено бренд-зони відомих виробників. Клієнти можуть тестувати та вибирати товари з ключових категорій АЛЛО: смартфони, ноутбуки, електротранспорт, б’юті-гаджети, товари для дому, спортивні товари, зарядні станції та повербанки, аксесуари тощо. На потрібні товари в магазинах АЛЛО можна оформити кредит, а в точці видачі маркетплейсу забрати свої замовлення з allo.ua.

«Продовжуємо розвивати мережу та відкривати нові магазини. Наразі розширюємо  присутність у центральних та західних областях країни.  До кінця 2023 року ще відкриємо кілька нових шоурумів в містах, де мережа поки не представлена. Попри торішню втрату 50 магазинів, ми відновлюємо роботу тих об’єктів, які тимчасово зачинені чи зруйновані. Наприклад, у  травні відбудеться відкриття АЛЛО МАХ в одеському ТРЦ “Рів'єра”, рік тому пошкодженому російською ракетою — було зруйновано стіни й перекриття та вщент знищено торгівельне обладнання, що завдало чималих збитків. Відновлення магазинів — це робочі місця, інвестиція у майбутнє та розвиток економіки нашої країни», – коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

Робота компанії з розвитку мережі магазинів АЛЛО не зупиняється. Мережа магазинів на сьогодні складається з 290 шоурумів АЛЛО, АЛЛО МАХ та Mi Store, а також магазинів під брендами телеком-операторів, що працюють у понад 100 українських містах. До ранку 24 лютого 2022 року мережа магазинів АЛЛО налічувала 340 магазинів, що працювали у 140 містах України.

Читайте також: АЛЛО: українці витратили у 2022 році на 40% більше АЛЛО Грошей

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також