17 травня 2023

Анатолій Мартинюк на XVIII Всеукраїнському Дні Логіста

Анатолій Мартинюк на XVIII Всеукраїнському Дні Логіста
1239

8-9 червня 2023 року в Києві відбудеться єдина наймасштабніша в Україні логістична виставка ХXVIII День Логіста — Рішення у ланцюгах постачання. Одним із спікерів заходу буде Анатолій Мартинюк, керівник проєкту е-ТТН Linkos Group Product Owner веб-сервісу “СОТА”.

День Логіста охоплює всі галузі логістики: міжнародні, регіональні логістичні компанії будь-якого рівня, у тому числі 3PL оператори, компанії сектору «експрес-доставки», транспортно-експедиторські компанії, що пропонують перевезення всіма видами транспорту, складські оператори, митні брокери та учасники ЗЕД, постачальники IT-рішень для логістики та складського обладнання та інші учасники Українського ринку логістичних послуг.

Цей захід традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Анатолій Мартинюк, керівник проєкту е-ТТН Linkos Group Product Owner веб-сервісу “СОТА”, виступить із доповіддю «Готові рішення для роботи з е-ТТН від Linkos Group: «СОТА. Кабінет е-ттн» та «СОТА api е-ТТН».

Буде розглянуто:

1. Про проєкт е-ТТН в Україні
2. ПТАХ – акредитований провайдер е-ТТН
3. Готові рішення для учасників перевезень
4. Тестування розпочато
5. Перспективи розвитку
.

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: Єдина наймасштабніша в Україні логістична виставка –XXVIII День Логіста

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також