13 червня 2023

Захисники отримали два БПЛА PUNISHER від WOG та Фонду Андрія Хливнюка

Захисники отримали два БПЛА PUNISHER від WOG та Фонду Андрія Хливнюка
1255

Кошти на їхню купівлю перерахувала мережа АЗК WOG за результатами спільного з Фондом Андрія Хливнюка проєкту «MEGAКАВАдонатить на «крила».  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Долучитися до неї міг кожен клієнт WOG. Для цього достатньо було заїхати на АЗК та посмакувати будь-яким улюбленим напоєм у горнятку MEGA, і 5 грн з кожного з них компанія донатила на рахунок Фонду Андрія Хливнюка для закупівлі БПЛА.

«Проєкт підтримали сотні тисяч українців у всіх куточках країни. Завдяки вам частина 3027 Нацгвардії та 38 окрема бригада морської піхоти отримали ударно-розвідувальні безпілотні комплекси. Дякуємо за ваш внесок, за розуміння, наскільки важливі «крила» для успішного виконання захисниками бойових завдань. Завдяки їм вони мають змогу бути більш влучними та ефективно протистояти ворогу»,  – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

PUNISHER — легкий ударно-розвідувальний безпілотний комплекс, створений українською компанією UA Dynamics. Це високоточна альтернатива далекобійній артилерійській або ракетній зброї для ураження цілей противника на дистанціях від 25 до 45 км. PUNISHER дозволяє знищувати їх з «першого пострілу».

Читайте також: WOG передає рятувальникам Херсонщини пальне на 5 млн грн

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також