30 червня 2023

У Хеппі Міл в McDonald’s з'являються нові книжки про видатних людей – щоб діти сміливо мріяли і вірили у себе

У Хеппі Міл в McDonald’s з
1828

McDonald’s Україна випускає нову серію дитячих книжок “Я можу”, що розповідають про життя визначних людей, які досягли успіху і стали впливовими у різних сферах – у спорті, музиці, науці та інших.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Назва кожної книжечки розпочинається зі слів «Я можу», аби надихати історіями і плекати в маленьких читачах самопізнання, самовираження і віру в те, що вони можуть стати тими, ким схочуть – чудовими артистами, талановитими музикантами, вправними спортсменами, блискучими вченими, – чи змінюватимуть суспільство як громадські активісти.

Відвідувачі ресторанів матимуть змогу обрати між іграшкою чи книжкою із нової серії у складі Хеппі Міл, щоб українські родини насолоджувалися щасливими митями разом під час веселого читання.

Перші дві книжки із серії «Я можу» доступні в ресторанах McDonald’s по всій Україні з 30 червня, і поступово впродовж цього та наступного року з’являтимуться нові. Придбати книжечки можна у ресторані, на МакДрайв та через послугу з доставки. Кожна книжка містить QR-код, за допомогою якого родини матимуть доступ до онлайн-гри з інтерактивними завданнями на продовження теми книжечки.

Книжечки про видатних людей, представлені нині в McDonald’s, – це скорочені версії серії книжок авторства Марії Ізабель Санчес Вегара, які здобули світову популярність і стали бестселлером та опубліковані 39 мовами у понад 93 країн світу.

З турботою про планету, цьогорічні книжки, представлені в McDonald’s, вироблені з матеріалів, на 100% схвалених Лісовою опікунською радою (сертифікація FSC).

Як один із найбільш популярних ресторанів у світі, McDonald’s за допомогою програми Happy Meal Readers вже понад 10 років надихає родини цінувати моменти радості разом, пропонує проводити час із дітьми приємно і з користю за допомогою книг та передавати малечі любов до читання.

Читайте також: У передмісті Києва в Крюківщині відкрився новий ресторан McDonald’s

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також