07 серпня 2023

В липні компанія АЛЛО відкрила два нових магазини та відновила роботу ще трьох

В липні компанія АЛЛО відкрила два нових магазини та відновила роботу ще трьох
1108

Національний маркетплейс АЛЛО впродовж липня поповнив свою офлайн-мережу двома новими шоурумами – у Трускавці та Дрогобичі. Крім того, переформатовано торгову точку у Смілі, розширено магазин у Новояворівську, а в Миколаєві відновлено роботу ще одного шоуруму АЛЛО. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Відкрито два нових магазини АЛЛО

На початку липня відкрито одразу два нових шоуруми АЛЛО на Львівщині. 2 липня відчинив двері для відвідувачів перший магазин АЛЛО у Трускавці на вулиці Стебницькій, 43-А. А 6 липня запрацював шоурум АЛЛО у Дрогобичі навулиці Володимира Великого, 1-Р – він став вже другим в місті.

Обидва нові магазини АЛЛО – просторі: їхня торгова площа становить понад 120 м². Тут представлено основний асортимент товарів мережі: планшети, ноутбуки, телевізори, смартфони, електротранспорт, смартгодинники, фітнес-браслети, побутову техніку, зарядні станції, повербанки, колонки, навушники, б’юті-гаджети, товари для геймінгу, автотовари, аксесуари та іншу смарттехніку. Клієнти можуть придбати продукцію світових виробників: Apple, Samsung, Motorola, Nokia, JBL, Amazfit, Baseus та інших.

Відновлення роботи та переформатування – три магазини

16 липня після переформатування та ремонту відкрився єдиний магазин АЛЛО у Смілі Черкаської області – на вулиці Соборній, 91-Б, блок 4. Замість звичної для багатьох червоно-білої кольорової гами оновлений магазин отримав сучасний дизайн у чорному кольорі – як і більшість нових шоурумів мережі.

Відновлено роботу магазину АЛЛО в Миколаєві, вже четвертому в місті – на проспектіКорабелів, 14. Цей шоурум успішно працював понад 10 років. Але торік внаслідок воєнних дій було пошкоджено будівлю ТРЦ, зокрема й приміщення магазину. 24 липня магазин відчинив двері для відвідувачів після 17-місячної паузи в роботі. Зараз тут працює нова команда консультантів, а для мешканців міста представлено широкий асортимент смарттехніки – від смартфонів та планшетів до зарядних станцій та ігрових приставок.

30 липня запрацював після розширення ще один магазин АЛЛО на Львівщині. Магазин у Новояворівську на вулиці Степана Бандери, 18, було відкрито лише у квітні, а вже влітку площу його приміщення вдалося збільшити на понад 40 м². Завдяки цьому розширено й асортимент товарів: з’явилася бренд-зона Samsung, збільшено кількість доступних моделей електротранспорту, а також побутової техніки.

Традиційно в усіх магазинах мережі є точка видачі замовлень АЛЛО, тому клієнти у зручному онлайн-форматі можуть замовити товари з розширеного асортименту на сайті allo.ua чи у мобільному за стосунку АЛЛО й отримати своє замовлення в магазині поряд з домом чи прямуючи на роботу. Доставка замовлень в точки видачі АЛЛО для клієнтів безкоштовна, а знижки та акційні пропозиції зроблять покупку неймовірно вигідною.

Клієнти можуть скористатися оновленою програмою лояльності АЛЛО Гроші, що робить шопінг ще приємнішим: АЛЛО Гроші можна накопичувати і витрачати на нові вигідні покупки. За потреби клієнти  можуть оформити кредит чи покупку частинами на бажаний товар.

Мережа ритейлера АЛЛО продовжує розвиватися: за підсумками липня кількість магазинів зросла до 297, а розташовані вони у понад 110 містах України.

Читайте також: АЛЛО розвиває новий формат роздробу – точки видачі АЛЛО Express

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також