31 серпня 2023

Британський видавець склав перелік 25 найкращих шеф-кухарів України. Книга вже у "Сільпо"

Британський видавець склав перелік 25 найкращих шеф-кухарів України. Книга вже у "Сільпо"
1185

Відомий британський видавець численних кулінарних книг та журналів Пітер Маршалл склав перелік найкращих шефів, які працюють в Україні. До книжки «25 кращих шеф-кухарів України» потрапив Марко Черветті, бренд-шеф однієї з найбільших торговельно-промислових груп Fozzy Group. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У книзі представлені такі знані професіонали, як Стефано Антоніоллі, Сергій Башинський, Артем Блаута, Ігор Брагін, Геннадій Гончар, Віталій Гуралевич, Тарас Хрущ, Денис Комаренко, Євген Корольов, Юрій Кошик, Юрій Ковриженко, Олексій Краковський, Ігор Крамаренко, Сергій Матузов, Юрій Нікітюк, В’ячеслав Попков, Юрій Приємський, Петро Самань, Тарас Шевченко, Віктор Тимчишин, Олександр Якутов, Володимир Ярославський, Олександр Йоурз та Олена Жаботинська.

“Коли я приїхав в Україну дев'ять років тому, це була країна, про яку я мало знав. Я був заінтригований тим, що можу знайти, і це поклало початок нескінченній подорожі кулінарних відкриттів. Я відвідав незліченну кількість ресторанів і поспілкувався з численними шеф-кухарями - тими, хто взяв традиційні страви, перевернув їх з ніг на голову та надав їм сучасного відтінку для тих, хто справді перебуває на передньому краї нового харчового кордону в країні. І саме це мене надихнуло на книжку, яка об'єднала історії та рецепти 25 найкращих шеф-кухарів України”, - розповідає Пітер Маршалл.

Книжка дасть вам уявлення про особистості, які стоять за нашою зростаючою ресторанною галуззю. Багато з кухарів мають місію – поважати кулінарну історію України. Вони також хочуть ознайомити старше і молоде покоління з новою їжею, новими стилями приготування та новою кухнею з усього світу. Видавець зазначає, що перелік у жодному разі не є остаточним. Адже в Україні є багато яскравих шефів, які зробили кар'єру та створили репутацію на все життя.

Видання двомовне, представлене українською та англійською. Окрім особистих історій про шефів, книга об'єднала також прості рецепти, які можна приготувати вдома. Книга доступна на полицях у супермаркетах “Сільпо”, магазинах делікатесів Le Silpo та онлайн-супермаркеті “Сільпо”.

Читайте також: «Сільпо» за підтримки Мінветеранів запускає кампанію «Ми хочемо продавати ветеранську продукцію»

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також