18 грудня 2023

Благодійні наліпки допоможуть побудувати перший в Україні Дім Рональда МакДональда

Благодійні наліпки допоможуть побудувати перший в Україні Дім Рональда МакДональда
353

Дитячі спогади про зимові свята — найтепліші. Малеча, що перебуває в лікарні, мріє про свято в колі сім’ї. Бути поруч із родиною важкохворі діти зможуть у Домі Рональда МакДональда. Його збудують на території найбільшої національної дитячої лікарні України. Тут сім’ї з усіх куточків України зможуть мешкати стільки, скільки буде потрібно, безкоштовно для них. 

Щоб допомогти зібрати кошти на цю програму, Фундація Дім Рональда МакДональда та McDonald’s запустили благодійну кампанію до зимових свят. Спеціальний набір благодійних наліпок створила талановита українська художниця Марічка Рубан. Кожна наліпка є унікальною і доносить ідею наскільки важлива підтримка родини.

Благодійна кампанія триватиме з 1 по 31 грудня в усіх ресторанах або повного розпродажу. Придбати наліпки можна в усіх McDonald’s, які працюють в Україні, через усі доступні канали продажу: в ресторанах на касі, через термінали самообслуговування, на МакДрайві, через експрес-вікно, або ж при замовленні доставки, додавши вказані товари до замовлення.

Жодна хвороба не має відбирати в дітей радість свята. Купуючи благодійні наліпки, українці допоможуть мамам і татам, бабусям і дідусям, сестричкам і братикам бути поруч з дітьми, які тривало хворіють, у Домі Рональда МакДональда. 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також