11 березня 2024

Фокстрот відкрив новий магазин в Одесі

Фокстрот відкрив новий магазин в Одесі
341

Магазин розпочав роботу в одеському ТРЦ «Острів» (вул. Новощіпний Ряд, 2).  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Всеукраїнський омніканальний ритейлер Фокстрот продовжує динамічний розвиток згідно з планом на 2024 рік. 8 березня компанія відкрила свій четвертий магазин в Одесі – на новій локації в сучасному торгово-розважальному центрі «Острів». Зокрема, магазин Фокстрот, що розміщувався там протягом 20 років на 1 поверсі, переїхав на 4 поверх після реконструкції ТРЦ. Загальна  площа магазина складає 1085 м кв., з них торгова – 907 м кв.

Новий Фокстрот зустрічає покупців сучасним, яскравим інтер’єром, уже знайомою командою персоналу і великою кількістю бренд-зон від провідних брендів у всіх категоріях електроніки і побутової техніки: Apple, Samsung, Hisense, Whirlpool, Beko, LG, Delonghi та ін.

 «Це просторий, світлий магазин, в оформлення і наповнення якого ми доклали особливі зусилля. Тут є все, щоб отримати комфортну консультацію, обрати бажану техніку, за необхідності – оформити кредит і скористатися додатковими сервісами. Тому дуже сподіваємося, що новий Фокстрот припаде до душі одеситам і гостям міста. Чекаємо всіх!»,  – розповів Данил Векленко, операційний директор компанії.

Святкові заходи з нагоди відкриття нового магазину відбудуться уже незабаром – з 21 по 24 березня: для відвідувачів готують знижки, спеціальні пропозиції і подарунки.

Зазначимо, на початку березня ритейлер анонсував відкриття 10 нових і оновлених магазинів упродовж 2024 року. З них три  уже почали роботу: нові Фокстроти запрацювали у Чернігові та Стрию на Львівщині і  відремонтований  магазин відкрився після влучання ракети у ТРЦ Appolo в Дніпрі. Усього мережа налічує 124 працюючі магазини в 67 містах, онлайн-майданчик Foxtrot.ua і мобільний додаток.

Читайте також: Первоцвіти Фокстроту: 2 нових магазини відкрилися в Чернігові і Стрию, на черзі – Одеса і Кривий Ріг

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також