03 квітня 2024

ОККО інвестувала ще 3,5 мільйони євро в оновлення автопарку

ОККО інвестувала ще 3,5 мільйони євро в оновлення автопарку
324

Мережа АЗК ОККО продовжує оновлювати свій парк транспортних засобів для перевезення нафтопродуктів. Компанія уклала новий контракт з шведським виробником авто Scania на придбання 22 автомобільних тягачів SUPER R 460. 8 цих машин уже в Україні, решта прибуде найближчим часом. Крім того, мережа додатково придбала 10 напівпричепів-цистерн марки Everlast. Загалом на ці придбання компанія спрямувала більше 3,5 мільйона євро.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Ми отримуємо значний економічний ефект від роботи власного автотранспортного підрозділу. Це дає змогу знизити витрати на зовнішні перевезення, уникнути затримок з постачанням та забезпечити максимальний контроль над логістикою. Як результат, якість та вчасність обслуговування наших клієнтів і нашої мережі АЗК тримаємо на найвищому рівні»,коментує Віктор Філоненко, керівник автотранспортного напрямку ОККО.

Наразі у складі транспортного підрозділу ОККО працює 16 автоколон у різних регіонах держави, а це понад 250 одиниць техніки для перевезення пального. За останні кілька років цей парк оновився більш як наполовину, і середній вік машини становить зараз 6 років. Водночас від початку повномасштабного вторгнення мережа ОККО передала для потреб різних військових частин ЗСУ 8 автотягачів, 7 напівпричепів-паливоцистерн та 2 напівпричепи-авіазаправники.

Читайте також: У Миколаївській області відкрито новий АЗК ОККО

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також