01 травня 2024

Euro Forwarding LLC офіційно член Global Logistics Network (GLN)

Euro Forwarding LLC офіційно член Global Logistics Network (GLN)
218

Global Logistics Network об’єднує провідні незалежні компанії по всьому світу, які спеціалізуються на логістичній галузі.

Сьогодні GLN представлена у 137 країнах (536 офісів у 310 містах).

Всі члени співпрацюють відповідно до встановлених філософією «Power of One» стандартів, активно підтримують один одного в обробці експедиторських перевезень, логістики, митного брокерства та пов’язаних послуг шляхом об’єднання продажів, операційних і фінансових ресурсів.

Euro Forwarding, як завжди, націлені на співпрацю, динамічну синергію та ефективність, готові і надалі удосконалювати свої сервіси та відкривати нові можливості - тепер у складі Global Logistics Network.

Приємно спостерігати, як український бізнес масштабується і закріплює свої позиції на міжнародних ринках.

Нагадаємо, що Euro Forwarding - це українська експедиторська компанія з офісами у Львові, Києві, Одесі та Хмельницькому. Міжнародні представництва компанія відкрила після початку повномасштабного вторгнення, що стало дієвим рішенням для урегулювання коллапсу в логістиці. На сьогоднішній день група компаній представлена також у Варшаві, Гданську, Гдині (Польща), Мілані (Італія) та Копері (Словенія) - активно розвиваються і дозволяють по місцю надавати ефективні рішення для клієнтів і партнерів усієї групи компаній.

Більше інформації про послуги компанії та умови співпраці можна отримати за телефоном: +38 050 770 44 04

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також