У Києві «Сільпо» стилізували під науково-кулінарну лабораторію
31 жовтня у Києві мережа «Сільпо» відкрила новий супермаркет у стилі молекулярної кухні — напряму, де наука зустрічається з кулінарією. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
«Сільпо» прикрашають зображення кухарів-науковців, які творять гастрономічні дива за допомогою незвичних для кухні приладів — колб, пробірок та інших лабораторних інструментів. Навігація в магазині теж особлива: каси можна знайти за штативами з колбами, а вивіски відділів розміщені у прозорих боксах, що символізують стерильність та чистоту продуктів.
Кожен елемент інтер’єру розповідає свою історію про трансформацію звичних продуктів у щось надзвичайне. Замість вивісок — чашки Петрі, в яких відбувається магія розкладання продуктів на молекули. У відділі овочів та фруктів — символ ДНК як натяк на те, що кожен продукт має свій унікальний код смаку. Алкогольний відділ — це ніби окрема лабораторія з інсталяцією колб, які створюють атмосферу справжнього наукового центру.
Для покупців у новому «Сільпо» пропонують всі необхідні інгредієнти для експериментів зі смаками вдома чи на фудкорті. Щодня тут випікатимуть свіжий хліб, запашну випічку та піцу, а також готуватимуть улюблені страви у відділі кулінарії. На острівці «Лавки традицій» можна буде придбати добірні локальні продукти, а у відділі морепродуктів — скуштувати рибку гарячого копчення.
Новий супермаркет, площею 1697,6 м², працюватиме щодня з 07:00 до 23:00 за адресою: Київ, вул. Максимовича, 32. Для клієнтів «Сільпо» передбачена підземна парковка.
У випадку відключень електроенергії магазин функціонуватиме як пункт турботи та незламності, де покупці зможуть скористатися безплатним Wi-Fi та підзарядити свої гаджети.
Читайте також: У Львові відкрили кіберкультурний «Сільпо» в колаборації з NAVI
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости Украины
Теги: новини ритейлу, сільпо, ритейл україни,
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар