18 січня 2022

Здається склад з офісними приміщеннями в межах м. Київ

Здається склад з офісними приміщеннями в межах м. Київ

7529

Знайти склад у межах столиці – задача із зірочкою, а знайти якісне складське приміщення класу «А» в межах Києва практично нереально. Уже кілька років в Україні спостерігається значний відкладений попит на оренду якісних складських приміщень. Згідно зі статистичними даними, вакантність у нашій країні коливається на рівні 2,6–2,9% і у 85% випадків попередні договори про оренду підписують ще на етапі будівництва. Таким чином, уже під час введення в експлуатацію складський комплекс практично весь зайнятий.

Крім того, динамічний розвиток e-commerce в Україні підвищив попит на складські площі та ще більше продемонстрував проблему дефіциту якісних складських площ. Але в березні 2022 року буде здано в експлуатацію сучасний офісно-складський комплекс класу А «Алмазний» загальною площею 32 000 кв. м в м. Київ по вул. Пухівській, 4, що здатний частково вирішити проблему із дефіцитом.

Зростання електронної торгівлі формує попит насамперед на універсальні складські приміщення, що розташовані безпосередньо в місті або якомога ближче до міста, щоб максимально швидко доставляти товар. Клієнти не хочуть чекати свої замовлення більше одного дня, вони хочуть отримувати їх сьогодні. Доставка «останньої милі» – це надважлива складова сервісу й конкурентна перевага інтернет-магазину чи omnichannel ритейлера, адже для них важливо швидко виконати замовлення і доставити товар вчасно. Також значною перевагою таких комплексів є наявність офісних приміщень поряд зі складом, що дає можливість керівництву оперативно реагувати на зміни, контролювати весь процес роботи і зробити її більш ефективною та зручною.

Новий офісно-складський комплекс «Алмазний», розташований на березі найбільшого озера Києва, будується з урахуванням найсучасніших вимог. Тут у вас є можливість орендувати не лише складські, а й комфортабельні офісні приміщення у новій 6-поверховій будівлі з видом на озеро. Офісні та складські приміщення «Алмазного» повністю задовільнять потреби оренди нерухомості як великих, так і малих підприємств, завдяки великому вибору варіантів квадратури приміщень, а саме від 20 до 1400 кв. м офісних та від 600 до 2000 кв. м. складських. Комплекс містить паркінг на 150 місць, 3 ліфти, їдальню, ресторан, вихід на пляж, здійснюється цілодобова охорона та відеонагляд. Для зручності працівників та гостей передбачений трансфер від станції метро «Чернігівська».

Безпосередньо в офісній будівлі відведено під оренду 8 000 кв. м, перша черга складських приміщень класу «А» становить по підлозі 13 000 кв. м. Також, найближчим часом, передбачено будівництво другої черги складських приміщень, які за площею будуть значно перевищувати першу.

Технічні характеристики складських приміщень:

- 23 вантажно-розвантажувальних доків, із яких 17 з регульованою висотою для завантаження та розвантаження автомобілів;

- 6 воріт нульового рівня;

- рівень підлоги – 1,2 м, навантаження на підлогу – до 6 т/кв. м;

робоча висота складських приміщень - 10,5 м;

- 24 м зони експедиції без колон, що пришвидшує основні операції та дає можливість виконувати крос-докінг. На другому поверсі цієї зони розташовані допоміжні та технічні приміщення площею 1 200 кв. м;

- бетонна підлога з антипиловим покриттям;

- два незалежних джерела електроенергії загальною потужністю 1,7 мВт;

- екологічно чисте опалення за рахунок теплових насосів «повітря-повітря»;

- стіни з високоефективних енергозберігаючих сендвіч-панелей 130 мм;

- пожежна сигналізація;

- спринклерна система пожежогасіння;

- огороджена територія під охороною з відеоспостереженням;

- двоповерховий ресторан з відкритою терасою на даху;

- власна їдальня з домашньою кухнею;

- пляж, вихід до озера.

Технічні характеристики офісного центру :

- різноманітність вибору офісного приміщення  (від 25 кв. м до 1400 кв. м);

- ремонт та планування нового офісу за Вашим технічним завданням;

екологічно чисте опалення за рахунок теплових насосів «повітря-повітря»;

- ресторан, кафе, бізнес-ланчі на території;

- бізнес відділення Нової пошти на першому поверсі;

- ВАШ ПЕРЕЇЗД ДО НАС – ЗА НАШ РАХУНОК!

Сучасний офісно-складський комплекс «Алмазний» об’єднує склад та офіс в одному місці, а розташування на березі мальовничого озера дає змогу проводити перерву з користю для здоров’я, надихаючи на нові звершення.

Переваги комплексу й оренди:

  1. Вигідні умови оренди складських площ в комплексі «Алмазний».

  2. Зручне розташування в межах Києва, нова будівля класу «А».

  3. Цілодобовий графік роботи без перерв і вихідних.

  4. Прямий договір з власником. Під час оренди складських та офісних приміщень ви укладаєте договір із власником комплексу «Алмазний», який зацікавлений у наданні якісних послуг за розумну ціну. А всі робочі питання можна врегулювати швидко і з тими, хто приймає остаточне рішення.

Київ, як і більшість столиць світу, є постійно зростаючим та найбільш потужним споживачем товарів, тому для нього характерне невпинне зростання складських потужностей як в межах міста, так і на максимально наближених територіях. Чисельність населення, а з ним і потреби міста, зростають швидше, ніж будують нові складські комплекси.

Якщо вам набридло обирати серед старого фонду «сірі коробки», що не відповідають ніяким нормам, і необхідні складські чи офісні приміщення, звертайтесь за телефоном +380 63 835 89 89.

Офісно-складський комплекс «Алмазний» розташований за адресою: 02232, Україна, Київ, вул. Пухівська, 4.

E-mail: ceo@almazny.com.ua

Сайт компанії: https://almazny.com.ua/uk/

 

Читайте також: Як організувати офіс і склад для інтернет-магазину?

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*