04 жовтня 2023

Попри війну, компанія ТРИПЛЕКС відкриває нові виробництва та перемагає в конкурсах вибору споживачів

Попри війну, компанія ТРИПЛЕКС відкриває нові виробництва та перемагає в конкурсах вибору споживачів

1407

Михайло Бородін, директор з маркетингу ТОВ «Триплекс», у розмові з TradeMaster.UA розповів, як його компанія розвиває бізнес, відкриває нові представництва та допомагає чотирилапим попри важкий воєнний час.

— Розкажіть про вашу компанію, виробництво, товари які ви виробляєте.

— Компанія ТРИПЛЕКС – це частина YEDNIST’ GROUP, одно з найбільших виробників і дистриб’юторів в Україні, у портфелі якого широкий асортимент кормів, ветеринарних препаратів, аксесуарів і засобів догляду для продуктивних та домашніх тварин. Серед наших клієнтів — птахоферми, тваринницькі підприємства агропромислового комплексу, ветеринарні аптеки, клініки, зоомагазини тощо.

Маючи центральний офіс у Дніпрі, а також мережу представництв по всій Україні (Київ, Одеса, Львів, Запоріжжя, Хмельницький), компанія ТРИПЛЕКС успішно здійснює продаж товарів в якості дистриб’ютора: як товарів всесвітньовідомих виробників – Bayer (Німеччина), Elanco (США), Boehringer Ingelheim (Німеччина), KRKA (Словенія), Farmina (Італія), JBL (Німеччина), Vitapol (Польща), Innovad (Бельгія), Resun (Китай), Interchemie (Нідерланди), Magapor (Іспанія), так і власних брендів – AnimAll, Salutis, Мій Пухнастик, Хвостик.

Маючи майже 30-річний досвід, ТРИПЛЕКС є лідером вітчизняного зооринку та входить до топ-10 найбільших дистриб’юторів зоотоварів в Україні. Весь цей досвід у ветеринарії, фізіології та годівлі тварин ми використовуємо для того, щоб ваші чотирилапі, пернаті та хвостаті улюбленці радували вас активністю, здоров’ям та довголіттям. Навіть у цей складний час компанія спирається на встановлені роками принципи роботи – тварини заслуговують на найкращі товари, а власники тварин повинні отримувати обслуговування в межах пішої доступності від дому.

— Як змінилось діяльність компанії після 24 лютого 2022 року? З якими труднощами ви зіштовхнулись та як їх вирішували?

— З початком повномасштабного російського вторгнення ми в максимально короткі терміни організували і перенаправили логістику для забезпечення продукцією наших клієнтів. Дали важливий посил нашим українським і зарубіжним партнерам, що попри війну, Україна працює, компанія ТРИПЛЕКС продовжує виконувати свої зобов’язання перед партнерами і клієнтами. Більш того, у 2023 році ми відкрили нове представництво у Львові з офісом та сучасними складськими приміщеннями і забезпечили нові робочі місця.

Виробничі потужності товарів власного бренду AnimAll, що знаходяться в Україні та за її кордонами, не зупинялись ні на хвилину і продовжують виготовляти широкий асортимент товарів для домашніх улюбленців. Під загрозою опинилось виробництво ветеринарної лінійки AnimAll VetLine, яке повністю розташовано в Харкові. Декілька тижнів тривали інтенсивні бої поряд із підприємством, але, дякуючи Богу та ЗСУ, все вціліло. Ми продовжуємо працювати, і компанія, незважаючи на початок повномасштабної війни, зберігає робочі місця, виготовляє продукцію і вносить свій вклад в підтримку країни під час війни.

Також наша команда активно допомагає службовцям і хвостатим захисникам України. У продовження благодійної діяльності компанії, що бере початок ще у 2020 році, ми стали надійним партнером для понад 40 благодійних організацій, які опікуються долею безпритульних чотирилапих. З лютого 2022 року соціальний напрямок компанії набув ще більшої ваги — до нього додалася підтримка збройних сил, до лав яких пішла і частина працівників ТРИПЛЕКС, і допомога волонтерам-зоозахисникам, адже велика кількість тварин втратила домівку, потребувала лікування та догляду.

2022 рік став знаковим для нас, тому що ТМ AnimAll стала переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу ВИБІР РОКУ 2022 в Україні. ТМ AnimAll стала вибором споживачів у номінації «Товари року для тварин»!

Ми вдячні кожному, хто обрав нас. Це ще більше надихає і мотивує нас залишатися відданими своїм принципам, не зупинятись і попри всі негаразди продовжувати рух уперед!

— Яка зараз ситуація в компанії? Як закінчили 2022 рік та які плани на 2023?

— У планах компанії на 2023 рік зберегти свої лідерські позиції на ринку України, оновити та розширити асортимент товарів за рахунок власних торгових марок вологих і сухих кормів, ветеринарних препаратів і аксесуарів, знайти нові шляхи представленості товарів AnimAll за кордонами України.

— Які поради можете дати бізнесу в Україні?

— Ми з упевненістю дивимося в майбутнє і чекаємо на нашу перемогу та мир. Ми працюємо, щоб мати змогу створювати нові проєкти і вдосконалювати існуючі. Любимо свою справу і пишаємося тим, що робимо. Радимо всім так само фокусуватися на своєму бізнесі, але й не забувати про тих, кому потрібна допомога. Віримо в ЗСУ та Україну!

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*