27 липня 2022

Світові бренди масово закриваються на центральних вулицях Петербурга

Світові бренди масово закриваються на центральних вулицях Петербурга
1331

Обсяг порожніх площ на ринку стріт-ритейлу Санкт-Петербурга збільшився за перше півріччя 2022 року на 5% і склав 49 тисяч квадратних метрів, випливає з матеріалів дослідження консалтингової компанії Knight Frank St. Petersburg, повідомляє TradeMaster.UA.

За минулі місяці іноземні бренди звільнили близько 2600 квадратних метрів у центральних локаціях міста – це менше ніж 1% від загальної пропозиції на ринку. У багатьох випадках майданчики фактично не звільняються, а змінюють власника.

За даними на 30 червня 2022 року частка іноземних ритейлерів на центральних вулицях Санкт-Петербурга становить 9,5%. Загалом у головних торгових коридорах міста працює 129 міжнародних брендів, майже половина з яких припадає на ритейлерів одягу.

З березня про зупинення операційної діяльності на росії повідомили 19% міжнародних ритейлерів, які займали на ринку стріт-ритейлу в Санкт-Петербурзі лише 1,6% площ. Аналітики прогнозують, що у разі виходу іноземних брендів частка вакантних площ на ринку може зрости з 9,5 до 16,0%.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також