23 березня 2023

MySize розробив віртуальну примірювальну для домашніх тварин

MySize розробив віртуальну примірювальну для домашніх тварин
1178

Компанія MySize, багатоканальна платформа електронної комерції та розробник онлайн-сервісів примірки на основі штучного інтелекту, представила перший віртуальний примірювальний одяг для домашніх тварин.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Сервіс створений на базі вже існуючого цифрового інструменту визначення розміру людей MySizeID, яким користуються провідні бренди одягу по всьому світу. Тепер його можливості будуть доступні і виробникам одягу для тварин, що дозволить спростити його підбір, знизити кількість повернень та скоротити надвиробництво.

За даними дослідження fortune business insights, обсяг глобального ринку одягу для домашніх тварин у 2021 році склав 5,17 млрд доларів, показавши високе зростання в період пов'язаних з COVID-19 локдаунів у 2020 році. Очікується, що до 2028 року він становитиме 7 млрд доларів за середньорічного темпу зростання на 4,4%. Серед брендів, що пропонують на додаток до основного асортименту одяг для вихованців, такі відомі виробники як Urban Outfitters, H&M, Moschino, Moncler та Ralph Lauren.

«Велика різноманітність порід, розмірів та пропорцій собак підкреслює потребу у простому у використанні рішенні для визначення розмірів на основі мобільного телефону, — коментує генеральний директор та засновник MySize Ронен Лусон. — Все більше власників домашніх тварин купують одяг для своїх чотирилапих супутників життя, і їм непросто вибрати правильний розмір».

У січні цього року міжнародна виставка чоловічої моди Pitti Uomo розширила свою експозицію за рахунок нового поділу товарів для домашніх тварин PITTIPETS. Таке рішення організатори ведучого трейд-шоу пояснили швидким зростанням ринку одягу та аксесуарів для вихованців.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також