26 травня 2023

Shein планує відкрити фабрику в Мексиці

Shein планує відкрити фабрику в Мексиці
1483

Гігант онлайн-моди Shein вивчає плани будівництва фабрики в Мексиці з метою створення одного зі своїх виробничих центрів за межами Китаю, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

Місяцем раніше компанія оголосила про інвестиції в розмірі 135 млн. євро в Бразилію, де вона також готується запустити кілька партнерських майданчиків з випуску продукції. Передбачається, що таким чином ритейлер зможе скоротити час доставки товарів та знизити витрати на дистрибуцію для клієнтів у Латинській Америці.

Зараз більшу частину своєї продукції Shein виробляє у Китаї, але останнім часом прагне розширити свою присутність у Латинській Америці та диверсифікувати розподіл виробничих потужностей.

Остаточне місцезнаходження нової фабрики в Мексиці ще не визначено, оскільки переговори знаходяться на попередній стадії і мають закритий характер. Але, згідно з джерелами, на цьому підприємстві не виготовлятимуться товари сторонніх виробників. Також стало відомо, що для будівництва планується задіяти кошти від нещодавно залученого від інвесторів капіталу у розмірі 2 млрд. доларів.

Shein готується провести у другій половині 2023 року первинне публічне розміщення акцій у США. У рамках реєстраційних процедур, що передують IPO, компанію перевірять використання примусової праці. Китайський ритейлер стикається з зростаючою увагою з боку Конгресу США у зв'язку з тим, що деякі законодавці називають «експлуатацією торгових законів» країни. Незважаючи на зниження оцінки в ході останнього раунду фінансування до 66 млрд доларів, Shein, як і раніше, демонструє щорічне зростання виручки на 40% і має хороші шанси на вдалий старт на біржі.

Читайте також: Shein відкриває штаб-квартиру в Європі і 30 pop-up магазинів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також