27 серпня 2019

Електронний факторинг в один клік від COMARCH

Електронний факторинг в один клік від COMARCH

2739

Чи могли б ви коли-небудь подумати, що для отримання вигідного фінансування достатньо буде лише одного кліку? Відтепер це реальність! COMARCH вкотре ламає стереотипи та дозволяє користувачам своєї платформи заощадити час та ресурси ще й у напрямку B2B комунікації з фінансовими установами.

Відтепер на платформі COMARCH e-invoicing послуги електронного факторингу надає Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ).

Умови фінансування дуже прості: компанія-постачальник, яка використовує системи COMARCH в рамках проектів B2B з торговими мережами - має можливість отримати вигідне фінансування, просто передавши необхідний документ в електронному вигляді, що засвідчує факт відвантаження товару у Банк. Таким чином Банк отримує документ у лічені секунди, а підприємство значно швидше поповнює оборотні кошти.

Наразі послуга доступна для усіх постачальників ТМ Метро Кеш енд Керрі Україна, але у найближчих планах розширення проекту у напрямку інших мереж.

Юридичні особи, які користуються електронним факторингом, вже відчули усі переваги фінансової послуги: гарантовану безпечну передачу комерційної інформації, уникнення витрат, пов’язаних з паперовим документообігом, отримання та зберігання документів онлайн тощо.

Так, однією з перших, хто підключився до електронного факторингу стала компанія-постачальник ТОВ «Стор Фуд Дистриб’юшн», яка є ексклюзивним імпортером європейських брендів продуктів харчування в Україні та співпрацює з найбільшими торговельними мережами - як регіональними так міжнародними.

«Кількість клієнтів малого та середнього бізнесу, що працюють з факторингом від ПУМБ налічує понад тисячу компаній. Даний продукт є зручним фінансовим інструментом для тих клієнтів, які працюють з підприємствами на умовах відстрочки платежу і для яких час – найцінніший ресурс. Електронний документообіг від COMARCH значно спрощує передачу документів по факторингу між всіма учасниками процесу, економить час, не потребує витрат на передачу паперових документів. Ми пишаємось тим, що першими в Україні можемо надавати клієнтам ПУМБ ще більш вдосконалені послуги» - коментує Олена Рудик, директор Департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ.

Скористатися послугою електронного факторингу можуть будь-які компанії-постачальники: як виробники так дистриб’ютори.

Отримати більш детальну інформацію щодо умов факторингу ви можете за електронною адресою: Lyudmyla.Beldynska@fuib.com

Для отримання більш детальної інформації щодо налаштування технічного з’єднання  звертайтесь в Службу Технічної Підтримки Comarch EDI Service Desk за номером – 0 800 300 142, або  надсилайте листи на електронну адресу:  edi@comarch.com.ua

Анна Васільева – бізнес консультант з питань автоматизації електронного документообігу та продажів.

Читайте також: Можно ли модернизировать существующую систему электронного документооборота (EDI)?

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*