12 січня 2022

Чи може оренда комерційних авто бути вигідною та зручною

Чи може оренда комерційних авто бути вигідною та зручною

4533

Сучасний світ вимагає оперативності в усьому, і споживач вже не готовий довго чекати на товар, який він замовив. Це стосується усіх сфер нашого життя. Саме тому роль логістики в широкому сенсі набула такого великого значення. Кожен день мільйони автомобілів доставляють найрізноманітніші вантажі споживачам, забезпечуючи постійний зв'язок між виробником та споживачем. І від безперервності цього процесу залежить успіх будь-якого бізнесу.

Зараз існує декілька варіантів вирішення логістичних завдань – мати власний автопарк техніки, користуватись послугами логістичних компаній, доставляти вантажі за допомогою поштових сервісів або періодично наймати через оголошення водіїв із власними автомобілями. Кожна опція має як переваги, так і недоліки, та вимагає від відповідального менеджера докладання значних зусиль, витрачання нервів та часу, особливо коли виникають неприємні несподіванки у вигляді відсутності вільного транспорту у підрядної компанії, загублених або зіпсованих вантажів, виходу з ладу автомобіля у приватної особи. Здається, що цього можна оминути, якщо придбати декілька автомобілів у приватну власність і найняти штат водіїв. Та в цьому випадку виникає безліч додаткових «але», серед яких ремонт та технічне обслуговування, знос техніки, простої через поломки.  На додачу треба одразу придбати автівки за рахунок значних обігових коштів, які б могли працювати для розвитку бізнесу в цілому та зростання товарообігу зокрема.

Розв’язанням цього «рівняння з багатьма невідомими» може стати оренда комерційного транспорту від компанії «Райдер Україна». З 2021 року, завдяки можливостям компанії Ryder System Inc., яка керує одним з найбільших парків вантажної техніки в Північній Америці (майже 300 000 комерційних автомобілів), представники українського бізнесу будь-якого масштабу та виду діяльності мають унікальну можливість орендувати велику кількість уніфікованої техніки різної вантажопідйомності. Таке партнерство миттєво позбавить проблем пошуку транспорту для доставки вантажів, а задачі, пов’язані з ремонтом, повністю перекладаються на плечі спеціалістів «Райдер Україна». І це далеко не повний перелік переваг такого співробітництва.

Парк техніки «Райдер Україна» представлений американськими автомобілями всесвітньо відомих брендів NISSAN, GMC, FORD, MERCEDES-BENZ, CHEVROLET, налічує більше 200 одиниць техніки та постійно розширюється, що дозволяє задовольнити вимоги найвибагливіших клієнтів. Основу парка складають автомобілі NISSAN NV 1500 та NV 2500, які є ідеальними для вирішення завдань логістики «останньої милі». «Рамність» їх конструкції та технічний огляд кваліфікованими спеціалістами нададуть впевненості навіть при використанні в умовах неідеальних доріг. Всі автомобілі обслуговувались відповідно до прописаних регламентів на офіційних сервісах та на сервісах компанії Ryder в Сполучених Штатах Америки, що гарантує їхню надійність та витривалість. Зручне керування автомобілями забезпечується завдяки автоматичним коробкам перемикання передач, що додає комфорту водію як в умовах міських заторів, так і на трасі.

Всі автомобілі передаються замовнику згідно договору оренди та актів прийому-передачі, розрахунки проводяться в безготівковій формі з ПДВ, і головне – відсутні будь-які приховані платежі та необхідність сплати застави. Це суттєво зменшує документообіг і робить процес оформлення оренди прозорим, простим та зрозумілим.

Майже кожен хоча б раз був у ситуації, коли доставка вантажу затримувалась через негаразди з транспортом. Завдяки великій кількості автомобілів в парку представники компанії «Райдер Україна» швидко забезпечать вас підмінним автомобілем в разі виникнення дорожньо-транспортної пригоди або виходу техніки з ладу в будь-якій точці України. Всі подальші питання з ремонтом буде вирішувати вже представник сервісної служби, а бізнес наших партнерів і далі буде працювати безперервно. Весь парк автомобілів «Райдер Україна» застрахований КАСКО без франшизи, а сума покриття ОСЦПВ збільшена додатково на 1 млн гривень. Усвідомлюючи, що життя та здоров’я людей є найціннішим, ми страхуємо кожного водія автомобіля Ryder на випадок ДТП.

Автомобіль є ідеальним рекламним носієм – велика площа нанесення, мобільність та помітність на дорогах дають можливість майже безкоштовної популяризації торговельної марки. Всі автомобілі «Райдер Україна» можуть бути оформлені відповідно до ваших стандартів, а стандартизований білий колір кузову значно спрощує процес брендування.

В залежності від напрямку діяльності наших партнерів автомобілі «Райдер Україна» можуть бути додатково обладнані холодильним або будь-яким іншим устаткуванням.

Вікторія Гришина, CEO компанії «Райдер Україна:

«Ми керуємось досвідом наших американських партнерів з Ryder System та дотримуємось загальноприйнятих принципів ведення бізнесу. Вся наша бізнес-модель побудована на довірі. Багаторічна сумлінна праця та дотримання бізнес-етики – гарантія того, що ми ведемо справи чесно та прозоро. Наша компанія по праву заслужила позитивну репутацію завдяки кращим фахівцям у галузі та виконанню своїх обіцянок. Головний принцип діяльності кожного з нас – розвивати бізнес наших партнерів та розвиватись разом з ними».

Контакти компанії «Райдер Україна»:

Київ, вул. Набережно-Лугова, 4

Тел.: +38 (044) 33-44-320

Web: www.ryderukraine.com

E-mail: info@ryderukraine.com

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*