18 липня 2022

Ранозагоювальні інгредієнти

Ранозагоювальні інгредієнти

2593

Сьогодні поговоримо про актуальну як ніколи (нажаль з відомих всім причин) тему ранозагоювальних інгредієнтів.

У нашій компанії Леко Стайл представлений широкий асортимент як самостійних компонентів з даними властивостями, так і таких, що ідеально підійдуть для створення комплексних лікувальних засобів.

Не секрет, що для будь-якої ранозагоювальної терапії потрібен оклюзер, тобто віск, особливо ми рекомендуємо наступні два артикули: ефіри бджолиного воску та віск рисових висівок.

Звісно є і інші оклюзери з ранозагоювальними властивостями, наприклад Колаген або натрію гіалуронати з різною молекулярною вагою.

Рослинні олії, асортимент яких у Леко дуже широкий, на будь-який смак та ціну, проте особливо відмітити хотіли саме ці: алое вера у декількох формах – рідкий та батер, а також:

Рицинова олія, олія кумину чорного та Олеософт-4 (суміш ферментативно активованих рослинних олій).

Для швидкої епітелізації – алое вера у формі гелю та пантенол.

Алантоїн має в'яжучу дію і як в'яжучий засіб для зовнішнього застосування включений до списку місцевих анестетиків, в'яжучих та протизапальних препаратів Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я. Алантоїн позитивно впливає на шкіру: пом'якшує роговий шар, сприяючи відділенню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин. Рекомендований для догляду за обвітреною або обпаленою сонцем шкірою.

Камфора натуральна та ресвератрол – це теж унікальні антисептичні продукти для загоєння.

І, звісно, повний спектр ефірних олій, що маємо у складському асортименті Леко Стайл. Відмітимо декілька:

Терпентинова видобувається із різних порід хвойних родини Соснові та різних їх частин методами екстракції чи дистиляції, з відбірної сировини (наприклад, ефірна олія з хвої сосни гірської, ефірна олія з деревини ялівцю звичайного та ін.). Ця ефірна олія пришвидшує ліквідацію забоїв та розтягнень, сприяє загоєнню.

Ефірна олія чайного дерева – це «маст хев» загоєння та відновлення навіть для слизових оболонок. Рекомендується при герпесі, ранах, саднах, забоях, висипі, свербіжі, бородавках, опіках, укусах комах та проявах грибкових захворювань.

Ефірна олія ромашки римської жовтої відновлює пошкоджену шкіру, знімає набряк, почервоніння, свербіж, біль, швидко загоює тріщини. Лікує опіки, пелюшковий дерматит, екзему, подразнення після гоління та депіляції.

Дуже багато олій мають ранозагоювальні та відновлюючі властивості. Ми зазначили найпопулярніші, а Вам потрібно лише вибрати свої.

Перейти до повного каталогу інгредієнтів:

https://lekostyle.ua/catalog

Відділ продажів ТОВ “Леко Стайл“: +38 067 238 54 73

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*