08 вересня 2021

Як спростити ведення бізнесу завдяки 3PL оператору: вантажні перевезення по Україні з Logistic Plus

Як спростити ведення бізнесу завдяки 3PL оператору:  вантажні перевезення по Україні з Logistic Plus

4647

3PL провайдер надає своїм клієнтам повний спектр послуг із логістики. Ви можете передати професіоналам як усю логістику на аутсорсинг, так і якісь окремі процеси з метою економії фінансів та часу. Адже транспортна і складська логістика передбачає постійні вкладення, затрати на утримування та обслуговування автопарку незалежно від об’ємів і сезонних навантажень. Компанія Logistic Plus – це 3PL провайдер, який візьме на себе організацію і здійснення повного комплексу робіт, необхідних для просування товарів по ланцюжках поставок. Logistic Plus на ринку більше 13 років і здійснює транспортно-логістичні послуги в Україні та світі.

Як 3PL оператор спрощує ведення бізнесу?

Довіряючи логістику 3PL провайдеру, підприємство звільняє себе від рутинних організаційних питань. Це дає можливість повноцінно зосередитися на процесах виробництва та просування. Не потрібно інвестувати в розвиток свого логістичного відділу, будувати складську інфраструктуру, купувати техніку та транспорт, наймати на роботу охоронців і вантажників. Збереження вашого товару гарантує оператор. Суттєвою перевагою є істотне скорочення часу на виконання логістичних операцій. Ними займається персонал, який має значний досвід вирішення завдань будь-якого рівня складності. Звільняючи фінансові й людські ресурси, ви можете направити їх на розвиток інших важливих відділів своєї організації.

Logistic Plus організовує різні типи перевезень – контейнерні, збірні, рефрижераторні та інтермодальні з використанням кількох одиниць транспорту, та здійснює всі підготовчі роботи. Таким чином, ви маєте змогу транспортувати стандартні, збірні, негабаритні й небезпечні вантажі по всій території України та за кордоном, щоб знизити навантаження на власний автопарк чи повністю від нього відмовитися.

3PL-оператор Logistic Plus надає комплексні послуги, що дає змогу відмовитися від ланцюга з декількома посередниками та виконавцями. Це спрощує контроль за усім процесом, ви отримуєте 100% гарантію, що товар прибуде в місце призначення без пошкоджень і згідно з визначеними дедлайнами, а відповідальність за процес транспортування повністю лягає на логістичну компанію.

Вантажні перевезення в Україні: що це й кому буде корисно?

Вантажні перевезення в Україні – це транспортування великого об’єму товару, наприклад, з виробництва на склад чи в місце дистрибуції. Залежно від місця прийняття і передачі товару виділяють чотири види транспортування:

  1. Від складу до складу – машина прибуває на склад, ми завантажуємо продукцію і відвозимо її в пункт призначення.
  2. Від дверей до складу: співробітники Logistic Plus приїжджають на підприємство або в будь-яку іншу точку, завантажують товар або контейнери і привозять вантаж на склад.
  3. Від складу до дверей: ми здійснюємо доставлення зі складу в точку дистрибуції, за необхідності розвантажуємо контейнери в місці призначення.
  4. Від дверей до дверей. Він полягає у прийманні вантажу та його доставленні за вказаними адресами.

Види вантажоперевезення розрізняються не лише за місцем відбуття і прибуття машини, але й за способом доставлення. Транспортування Україною може здійснюватися фурами, машинами, причепами та іншими видами вантажних авто. Вибір залежить від формату, типу та ваги вантажу, який потрібно перемістити. В арсеналі Logistic Plus великий вибір партнерського автопарку, тому логісти підберуть вигідний та найбільш доцільний варіант під ваш вантаж.

Як формуються ціни на вантажні перевезення?

Цінова політика 3PL-оператора Logistic Plus базується на принципах прозорості та стабільності вартості послуг. Ціна залежить від напряму, протяжності маршруту, типу й обсягу вантажу, який потрібно перевезти. Тарифи стабільні та не змінюються після укладення договору, а досвідчені фахівці відразу прораховують всі ризики й закладають їх у вартість необхідних послуг.

Коли ви замовляєте вантажоперевезення в Logistic Plus, то отримуєте компетентну розробку найкоротшого маршруту, транспорт, що підходить саме під ваш вантаж, послуги необхідних робітників (складський персонал, вантажники, адміністратори), а також вантажно-розвантажувальну техніку.

Переваги вантажних перевезень з Logistic Plus

Logistic Plus працює з 2008 року і має великий досвід у різних сферах бізнесу, добре обладнані складські приміщення та партнерський автопарк. Компанія має у своєму арсеналі основні найнеобхідніші типи транспорту, а саме:

  1. Напівпричепи з тентом, що прикріплюють до фури і у яких можна транспортувати практично будь-який тип товару.
  2. Ізотермічні фургони, що слугують для транспортування товару, який необхідно тримати в особливих умовах. Металева конструкція підтримує необхідну температуру й вологість для харчових продуктів, ліків і подібних товарів.
  3. Рефрижератори для вантажоперевезення товарів, що портебують дотримання певних температурних і санітарних норм. Вартість їх вище, тому що працює холодильне обладнання.


Чому варто довіряти вантаж Logistic Plus:

–        Транспортування товарів будь-якого виду чи складності.

–        Прозора ціна та дотримання санітарних норм.

–        Індивідуальний вибір маршруту і транспорту під ваш тип вантажу.

–        Вантажоперевезення по всій країні та за кордоном.

–        Оформлення всієї документації, а також надання звітів на вимогу клієнта.

–        Гарантія якості послуг.

Співпраця з 3PL оператором дасть змогу вам домогтися високого рівня рентабельності бізнесу. Ваша продукція незалежно від об’єму буде своєчасно доставлена кожному замовнику, що зведе до мінімуму ризики прострочень. Склади обладнані за останнім словом техніки й відповідають усім стандартам, що гарантує безпечне зберігання вантажів.

Якщо вам необхідний якісний логістичний оператор чи допомога в митному оформленні, звертайтеся за телефоном +38 (050) 440 00 70.

Email: sales@logisticplus.com.ua

Сайт компанії: https://logisticplus.com.ua/

 

Читайте також: Як правильно обрати митного брокера?

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*