23 вересня 2020

Якості, якими володіє лідер ринку

Якості, якими володіє лідер ринку

3523

Ви коли-небудь замислювалися, що для вас означає займати провідні позиції в бізнесі?

У сучасному світі безумовно розвинені багато сфер. У найбільш поширених галузях практично не буває 1 яскраво вираженого лідера, адже конкуренція значно вище. Вони не спрямовані на певну спеціалізацію, а є доступними, що робить їх більш затребуваними.

Розглядаючи варіанти мобільного телефону, ви однозначно звернете увагу на Apple або Samsung. Що стосується процесу будівництва, то тут є цілий перелік великих компаній. Якщо ви будете купувати будматеріали, то відвідаєте Епіцентр. Купуючи вікна — ви розглянете асортимент компанії REHAU. При будівництві фундаменту або монолітно-каркасного будинку — дізнаєтеся про бетон від заводу «Ковальська». А заглиблюючись в освітлення — однозначно зупинитеся на продукції Quantula.

На поточний момент компанія Quantula є лідером в освітленні торгових і офісних просторів по всій Україні. Компанія працює в сегменті Retail вже більше 10 років і створила собі імідж надійного партнера для більшості ритейлерів України. Однією з головних переваг Quantula є співвідношення ціни і якості. Світильники коштують порівняно недорого, а їх якість перевершує іноземні аналоги. Багато уваги приділено деталям, які відіграють ключову роль. Це ефективність передачі кольору, економічність, дизайн, якість збирання, використання високоякісної оптики, індивідуальний підхід до кожного замовлення.

Компанія Quantula є лідером у висвітленні торгових і офісних просторів по всій Україні. Компанія працює в сегменті Retail вже більше 10 років і створила собі імідж надійного партнера для більшості ритейлерів України.

Повністю українські розробки та виробництво, розташоване на 3000 м2 в Києві, широкий асортимент продукції, є сильною перевагою, крім того можливі додаткові зміни за бажанням клієнта. Все виробництво засноване на технології LED. Проєктування, виготовлення і тестування світильників здійснюється відповідно стандартам Європейського Союзу. Велику увагу співробітники Quantula приділяють комфорту своїх клієнтів, менеджери ведуть клієнта від початку проєкту і до кінця, готові надавати допомогу і підтримку на всіх етапах проєкту. Компанія надає гарантійне та постгарантійне обслуговування, клієнт завжди може звернутися до них, якщо виникнуть якісь неполадки в обладнанні або якщо виникне необхідність внести зміни в систему освітлення.

Працівники компанії регулярно відвідують виставки за кордоном, намагаючись відповідати світовим тенденціям і стежити за останніми новинками. Тож, якщо ви відкриваєте або реконструюєте торговий простір, офіс і навіть парк, логістичний комплекс або фабрику, асортимент Quantula повинен бути вивчений, на всі 100%.

У портфелі компанії тисячі локацій і Клієнтів: Unit City, логістичний комплекс Flagman, Метінвест, FOZZY, Сільпо, Brocard, АТБ, COMFY, Цитрус, АЛЛО, Arber, Будинок Іграшок, КОСМО, LAVINA, River Mall, Blokbaster mall, Ocean Plaza, KAN, UDP, Епіцентр, Rabota UA, Jooble, а також освітлення цілих парків, вулиць і спортивних просторів.

Лідера завжди вибирають покупці, тому головна мета компанії Quantula виконати всі побажання замовників на найвищому рівні і створити атмосферу, яка збільшить ефективність вашого бізнесу!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*