21 липня 2021

Рітейлер побутової електроніки вибирає хмарне рішення для повного омніканального контролю цін

Рітейлер побутової електроніки вибирає хмарне рішення для повного омніканального контролю цін

5286

АЛЛО - провідний роздрібний продавець багатоканальної побутової електроніки в Україні, робить наступний крок до цифровізації магазинів. Завдяки хмарному рішенню і електронним цінникам від Pricer вони забезпечують динамічне ціноутворення з повним контролем над цінами.

Після дворічного пілотного проекту, в ході якого порівнювалися кілька конкуруючих рішень, АЛЛО - провідна українська мережа магазинів побутової електроніки і мобільних пристроїв, вирішила встановити хмарне рішення Plaza і електронні цінники від Pricer.

На сьогоднішній день обладнано 12 магазинів, і на наступному етапі планується розгорнути систему ще в 50 магазинах, з можливістю поширення рішення на всі магазини ALLO в найближчі роки.

«Ухвала вибрати Pricer заснована на нашій потребі в швидкому, надійному та масштабованому рішенні з надійним партнером, який може запропонувати кращий сервіс і рішення, яке гарантує нам повний контроль над процесом зміни цін», - говорить Максим Вєдєнєєв, ІТ-директор АЛЛО.

Як справжній омніканальний роздрібний торговець, широко представлений офлайн і онлайн, ALLO, який з моменту свого заснування в 1998 році зосередився на передових інноваціях, пропонує клієнтам безперебійне обслуговування, незалежно від того, який канал вони виберуть для використання. Тому необхідність в точності і узгодженості цін має велике значення для цього провідного рітейлера, місія якого - розкрити можливості цифрових екосистем і спростити складні технології.

«Виконуючи більш 5,6 мільйона замовлень на рік, ALLO необхідно повністю контролювати ціни на веб-сайті та в магазинах. АЛЛО було одним з перших рітейлерів в Україні, які впровадили динамічне ціноутворення кілька років тому і хоче випереджати конкурентів, вони вирішили повністю оцифрувати управління магазином за допомогою електронних цінників. Хмарне рішення робить управління ефективним, оскільки всі магазини і канали продажів можна легко контролювати з однієї точки», - говорить Олексій Чорний, CEO Suntown Ukraine, партнера Pricer в країні.

«Я радий бачити, що ALLO, яка фокусується на інноваціях і передові рішення, довірилася хмарній технології Pricer, орієнтованої на майбутнє, яка дійсно надійна в чутливих середовищах, таких як домашня електроніка. Я також пишаюся нашим партнером Suntown Ukraine, який побудував міцні відносини з АЛЛО. Вони доклали всіх зусиль, щоб надати кращий сервіс в поєднанні з швидкою і масштабованої платформою, на якій ALLO зможе розвивати цифровизацію своїх магазинів на багато років вперед», - говорить Девід Себбаг, керівник відділу продажів по Східній Європі, Росії та Середньому Сходу.

АЛЛО - компанія для тих, хто хоче стати краще, більш технологічним, жити комфортно і сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки та товарів для дому та відпочинку, від косметики і інструментів до одягу і меблів, який є національним торговим майданчиком з доставкою замовлень на пошту, додому і в магазини в 140 містах України. .

Компанія «Сантаун-Україна» - провідна компанія на українському ринку в сегменті гравців, що реалізують проекти з використанням систем ESL, які обслуговують швидко зростаючий ринок розумного роздробу з використанням цифрових рішень Pricer для магазинів.

За допомогою електронних цінників на полицях та інших передових технологій Сантаун-Україна гарантує своїм клієнтам унікальні рішення, які підвищують продуктивність і визнають лояльність клієнтів.

Pricer AB - провідна глобальна технологічна компанія, яка обслуговує швидко зростаючий ринок інтелектуальної роздрібної торгівлі за допомогою цифрових рішень для магазинів, які підвищують як продуктивність магазину, так і якість покупок. Завдяки електронним цінників на полицях, передовим технологіям, таким як оптичний бездротовий зв'язок і штучний інтелект, а також постійній інновації, Pricer пропонує основу для взаємодії в магазині і підвищення ефективності. Краща в галузі платформа Pricer забезпечує переваги 30-річного досвіду розгортання і є швидкою, надійною, яка підключається і масштабується. Компанія Pricer була заснована в Швеції в 1991 році і котується на Стокгольмській фондовій біржі Nasdaq. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.pricer.com 

Якщо у Вас є питання - будь ласка, звертайтесь!

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Інновації у рітейлі >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*