09 липня 2021

Міжнародні автоперевезення: особливості й відповідальність

Міжнародні автоперевезення: особливості й відповідальність

5125

Міжнародні вантажні перевезення вкрай важливі для українських компаній, що здійснюють експортну та імпортну діяльність. Для успішної співпраці із закордонними партнерами й розвитку власного бізнесу обов’язковою складовою є швидкі та безпечні поставки товарів, тому до вибору виконавця замовлення необхідно підходити відповідально. Найбільшу свободу планування маршруту в поєднанні зі швидкістю і надійністю дають автомобільні перевезення. Але міжнародні автоперевезення вантажів є досить складним процесом, а завдяки зверненню до досвідчених фахівців вони здійснюються за оптимальним маршрутом без нераціональних витрат грошей і часу.

Logistic Plus Ukraine уже більше 13 років на логістичному ринку й успішно здійснює міжнародні перевезення вантажу від 1 до 100 тонн, а також менших партій в збірних вантажах, до будь-якої країни Європи та СНД. Налагоджені алгоритми роботи, значний досвід і грамотний юридичний супровід товарів дасть змогу вам уникнути складнощів і проблем під час проходження митного контролю, щоб не було непотрібних простоїв чи затримки вантажу.

Переваги автомобільних перевезень від Logistic Plus:

-  оперативність. Автомобіль – незалежний вид транспорту. Він може виїхати в будь-який час доби і в будь-якому напрямку. За рахунок цього він швидко прибуває в пункт призначення.

зручність. За допомогою автомобіля можливо доставити вантаж за принципом «від дверей до дверей».

-  простота розвантаження. Автомобіль дуже зручний в розвантаженні і може заїхати у складські приміщення, що значно полегшить завдання вантажникам.

-  практичність. За допомогою автомобільного транспорту можна здійснювати не лише прямі, а й збірні та попутні перевезення. Крім того, вантажні машини можуть легко змінити маршрут, якщо змінилися обставини або виникла непередбачена ситуація, рухатись незалежно від пори року чи складних погодних умов.

контроль. Завдяки постійному зв'язку з водієм замовник може контролювати розташування вантажу і ситуацію в дорозі. Звіт про переміщення надається на першу вимогу.

Проблема міжнародних вантажних перевезень для молодих компаній полягає в тому, що маршрути займають тисячі кілометрів. Це величезні фінансові витрати, якщо намагатися організувати перевезення власними силами, до того ж необхідний вузькоспеціалізований юрист, який зможе правильно оформляти документи відповідно до законів і митних норм кожної країни.

Досвідчені і висококваліфіковані представники 3PL-оператора Logistic Plus зможуть забезпечити кожному підприємству персональний і комплексний підхід, гарантуючи клієнтам якісні та своєчасні послуги. Спеціалісти Logistic Plus гарантують:

  1. у короткі терміни підібрати оптимальний варіант транспортування: побудувати найбільш вдалий маршрут і підібрати транспорт відповідно до вашого товару, температурного режиму, санітарних умов;
  2. наявність складів для відповідального зберігання, комплектації збірного вантажу та фулфілмента;
  3. доставку вантажу не пізніше зазначеного в договорі терміну та його збереження;
  4. вирішення усіх тонкощів і нюансів міжнародних стандартів, адже юристи знають всі норми заповнення митної документації і постійно відстежують зміни, що відбуваються в законодавстві;
  5. страхування товарів від пошкодження в дорозі та інших проблем, які прописуються в договорі;
  6. додаткові можливості. За бажанням ваш вантаж можуть забезпечити експедитором чи охороною;
  7. безкоштовні консультації клієнтів на всіх етапах роботи, якщо виникають питання.

Logistic Plus перевозить такі типи товарів:

-   продукцію FMCG (Fast Moving Consumer Goods);

-   побутову техніку;

-   рослини, насіння, квіти, зерно тощо;

-   крихкі матеріали: посуд, скло, кераміку, вогнетриви та інші матеріали, для яких не характерна пластична деформація;

-   рідкі й газоподібні речовини, що вимагають особливих умов утримання;

-   лікарські засоби, устаткування, інструменти для медичної діяльності;

-   одяг, взуття, аксесуари, предмети побуту й багато іншого.

Логістична компанія працює з усіма вантажами і пропонує міжнародні вантажоперевезення у:

-  контейнерах. Такий тип транспортувань гарантує 100% збереження товару. Під час контейнерних перевезень вантаж не дістають з контейнерів, що гарантує його безпеку і неушкодженість, переміщається лише бокс.

-  рефрижераторах. Його застосовують для перевезень товарів, що вимагають певного температурного режиму (медикаменти), або мають обмежений термін придатності.

фургонах з відкритим верхом, який накривається брезентом. У ньому найчастіше транспортується зерно або речовини, схожі за структурою.

цистернах. Їх застосовують для міжнародних вантажоперевезень рідких або газоподібних матеріалів. Іноді їх доповнюють спеціальним покриттям, що може тривалий час підтримувати заданий температурний режим.

Для малогабаритних товарів компанія Logistic Plus пропонує послуги з перевезення збірного вантажу. Ваш товар забирають, за необхідності його розміщують на своїх складах у Київській області, добирають замовлення для укомплектування фури й відправляють вантаж. Міжнародні перевезення можуть здійснюватися в одне або кілька міст залежно від ваших потреб.

Ціна на міжнародні перевезення варіюється залежно від довжини маршруту, особливостей товару й набору послуг. Кожне замовлення Logistic Plus формує окремо з урахуванням усіх вимог. Усі тонкощі та орієнтовну ціну повідомляють менеджери на перших етапах співпраці. Зв'язатися з ними для вирішення всіх питань ви можете за телефоном +38 (050) 440 00 70.

Email: sales@logisticplus.com.ua

Сайт компанії: https://logisticplus.com.ua/

 

Читайте також: Наше завдання – не лише виправдовувати, а перевершувати очікування клієнтів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*