03 травня 2023

Quantum International та Kapelou на найбільшій логістичній конференції в Польщі — Trendownia 2023

Quantum International та Kapelou на найбільшій логістичній конференції в Польщі — Trendownia 2023

4158

Quantum International спільно з компанією Kapelou EU виступили на найбільшій конференції Trendownia 2023, що відбулася в м.Торуні з 19 – 20 березня.

Trendownia 2023 – одна з наймасштабніших конференцій про тренди в ланцюгах постачання та виробництва у Польщі.

Конференція зібрала високопрофільних експертів та представників логістичної галузі з різних країн, які обговорювали актуальні питання розвитку логістики, включаючи виклики, пов'язані з нестабільністю ринку та невизначеністю сьогодення.

Одним із виступів на конференції був виступ директора компанії Quantum International — Бартоша Фурмана, та директора компанії Kapelou — Олександра Труби, де вони розповіли про свій досвід автоматизації складської логістики в умовах воєнного стану.

 

Бартош Фурман та Олександр Труба розповіли про виклики, які виникли перед українським бізнесом та ринком складської нерухомості. Також презентували найбільший кейс комплексного проєкту, найбільший в Україні фулфілмент-центр. Це результат кропіткої роботи компаній Quantum та Kapelou.

Аби поєднати онлайн і офлайн напрями й отримати бажану ефективність процесів, точність та якість, клієнт обрав — компанію Quantum International та Kapelou.

Рік війни змінив логістичну галузь кардинально. У сфері складської логістики процеси постачання та зберігання також вийшли на інший рівень. В умовах воєнного стану логістика в Україні вимагає нових підходів і рішень. Затвердження інноваційних технологій, забезпечення надійності, — велике завдання, яке стоїть наразі перед всіма представниками українського бізнесу.

Головною ціллю Quantum International та Kapelou було розповісти та продемонструвати, що попри всі умови нових викликів, український бізнес справді показав спроможність вистояти у найскладніших умовах.

Безперечно, найгірший момент для української економіки настав навесні одразу після початку повномасштабного вторгнення росіян.

Та український бізнес справді дуже швидко відновлюється.

Якщо у березні було зачинено 85% підприємств, то зараз непрацюючих чи майже непрацюючих лише третина. І ця кількість дуже швидко скорочується.

Попит на логістичні комплекси та сучасні обладнані склади зростає щодня, і тому частка складів класів А і В збільшується. Також спостерігається збільшення попиту на контрактне будівництво «під-ключ» для мінімізації та розділення ризиків проєкту між замовником та девелопером.

 

Нові тенденції у найближчі роки, на думку Quantum та Kapelou, такі:

- Будівництво нових складів в Європі;

- Проміжні хаби Польща-Україна;

- Оптимізація, а потім автоматизація;

- Рішення під ключ - прості та ефективні;

- Локальні рішення - Україна та Польща.

 

Участь компанії Quantum у якості спікера в такій масштабній конференції як Trendownia 2023 була важливим кроком у підтримці розвитку логістичної галузі в Україні та зміцненні партнерських відносин з іноземними компаніями.

Виступ директора Бартоша Фурмана та директора Олександра Труби, на тему автоматизації в умовах воєнного стану викликала великий інтерес серед учасників конференції.

Це важливий крок у популяризації інноваційних рішень в логістичному секторі та обміну досвідом з високопрофільними експертами.

 

Дякуємо Eurologistics Media Group за запрошення і професійну організацію конференції. Ми були раді провести ці дні у колі професіоналів та обмінятися дієвими методами подолання викликів сучасної складської логістики.

Довідка

KAPELOU — виробник роботизованого обладнання та постачальник комплексних рішень для складу. Розробляє та впроваджує інноваційні технології вже понад 9 років. Пропонує комплексні рішення по автоматизації складської логістики.

Цілі виступу на конференції:

- Поділитись із польськими колегами досвідом роботи та розвитком української логістики під час війни.

- Розповісти про проблеми української логістики в Європі.

- Популяризувати продукти українського походження.

- Можливість налагодити ділові зв'язки й партнерські стосунки як між учасниками, так і між відвідувачами конференції.

- Обмінятися думками з учасниками конференції щодо майбутніх тенденцій інтралогістичного бізнесу. 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*