18 липня 2017

«Пакувальна індустрія»: зустрінемося у Львові

«Пакувальна індустрія»: зустрінемося у Львові
1263

Одинадцята науково-практична конференція «Пакувальна індустрія (технічні рішення в рамках Save Food)» відбудеться 20-21 вересня 2017 р. в готельно-ресторанному комплексі «Шпацер», який розташований у мальовничому містечку Брюховичі у передмісті Львова.На сайті www.upakjour.com.ua відкрита та працює в онлайн-режимі сторінка про конференцію , з якої можна дізнатися про новини заходу, його програму та учасників (на даний момент), умови участі  та місце проведення, отримати анкету-заявку, яку заповнити, замовивши місце в готелі, та відправити організаторам, розглянути спонсорські пакети та прийняти рішення про підтримку конференції.

Організатори конференції (Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка» та Українська академія друкарства) запропонували її учасникам роботу в чотирьох секційних засіданнях:

  • Роль упаковки в реалізації ініціативи SaveFood;
  • Полімери та упаковка на їх основі (сировина, технології, обладнання);
  • Картон та упаковка на його основі (сировина, технології, обладнання);
  • Поліграфічне оформлення упаковки (дизайн, технології, обладнання, форми, фарби),

та дискусію на круглому столі на тему «Законодавчі ініціативи у сфері упаковки та її відходів».

Вже підтвердили свою участь у конференції понад 50 фахівців пакувальної індустрії, а з 24 доповідей, які заплановано за програмою конференції 19 вже відомі та включені до відповідних секційних засідань. Серед них треба виділити такі:

  • «Рішення DOW для збереження якості та термінів придатності продуктів харчування» (О. Александров, DOW);
  • «Нові технології від «Хенкель» в контексті стратегії Save Food» (Г. Россіхін, «Хенкель»);
  • «Інноваційні пакувальні рішення DuPont для зменшення втрат м’ясної продукції» (О. Козлов, DuPont);
  • «Стан та тенденції розвитку упаковки з картону в світі та Україні» (І. Регей, УАД);
  • «Цифрові рішення в упаковці при використанні машин HP Indigo» (М. Бельський, «Уніпринт»);
  • «Інноваційні рішення від Kodak» (С. Томіловський, Kodak);
  • «Розвиток ринку полімерних матеріалів в Україні та його вплив на використання концентратів і модифікованих домішок (С. Петренко, «Техноком»);
  • «Системи технічного зору в структурі новітнього  пакувального обладнання зі штучним інтелектом» (М. Якимчук, НУХТ);
  • «Кластерний підхід та перспективи його використання у розвитку пакувальної та поліграфічної індустрії України» (О. Шинкаренко, «Домен-Друк»).

Про решту можна дізнатися на сайті www.upakjour.com.ua.

Організатори конференції дякують компаніям, які вже прийняли рішення про підтримку конференції. Це IMMER Group – генеральний спонсор усіх одинадцяти конференцій та спонсори: компанії DOW, DuPont, Coca-Cola, Kodak, Markets Consulting Group, Hewlett Packard, Uniprint, «Базис», «Деметра Одис», «Віденська кава», «Монопак». Генеральним інформаційним спонсором став часопис «Упаковка», інформаційними партнерами – Київський міжнародний контрактовий ярмарок і часописи Food.UA, «Хлібний бізнес», «М’ясний бізнес», інтернет-партнерами – www.packinfo.com.ua, «Харчовик», галузевим партнером – TradeMasterGroup.

Вже підготовлена до друку та передана до друкарні книга «Упаковка в украинских реалиях» (автор Валерій Кривошей), презентація якої для учасників конференції відбудеться 20 вересня 2017 р. на товариській вечері в ресторані  «Шпацер».

Чекаємо на вас 20-21 вересня 2017 р. у готельно-ресторанному комплексі «Шпацер» (Львів, смт Брюховичі, вул. В.Івасюка, 4) на конференції «Пакувальна індустрія (технічні рішення в рамках Save Food)».

Організатори конференції

Реєстрація



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також