Рішення від «Модерн-Експо» - для єдиного в світі ресторану авторського морозива Gelarty
«Модерн-Експо» знайшла рішення та виготовила обладнання для українського ресторану-студії авторського морозива Gelarty, який працює у форматі, єдиному у світі.
За словами Массімо Джеларті (Максима Голубєва) - автора ідеї і шефа ice cream studio Gelarty, аналогів цій студії у світі немає, команда знайшла свою нішу: «Ви можете побачити лише певні лінійки, скажімо, в Італії, або суп з морозива - у Франції. Але так, щоб в одному місці було об`єднане все разом, - тобто всі ці лінійки морозива, способи приготування та плюс іще справжнє морозиво без хімічних інгредієнтів та смакових додатків – у світі нічого подібного немає».
Команда Gelarty вперше в історії представить Україну на Чемпіонаті світу з авторського морозиву Coppa del Mondo della Gelateria (Gelato World Cup) у 2018 році. А наразі ресторан-студія офіційно відкрилась і пройшла акредитацію у Голови міжнародного комітету чемпіонату П'єр Паоло Маньї, який оцінив морозиво з чорним хлібом і сіллю, сорбет з шампанського, різотто з креветочним морозивом і десерт з дині і чебрецю.
- Проект з Gelarty виявився дуже цікавим для нашої компанії. Студія потребувала нетривіальних рішень і «Модерн-Експо» успішно вирішила це завдання. Віримо, що старт-ап розвиватиметься і за межами України, а «Модерн-Експо» й надалі забезпечуватиме якісними та індивідуальними розробками, – розповідає Володимир Тараненко, менеджер відділу регіональних продажів «Модерн-Експо» у Києві.
- Партнерами стають тоді, коли важко. Коли проект ще на стадії становлення, - у ньому потрібно робити багато індивідуальних рішень, і це непросто. У великому проекті працювати значно легше. «Модерн-Експо» єдина компанія, яка погодилась, змогла і зробила для нас це індивідуальне рішення.
Так, ми придбали в «Модерн-Експо» стандартне обладнання для професійної кухні, але ряд речей, як-от цілком унікальні морозильні столи, тумби з ємностями для соусів та фруктів, які зберігалися б в охолодженому вигляді, вони створили спеціально під наші завдання, - прокоментував Максим Голубєв. - Тому що обладнання під задачі, які ми ж і придумали, просто не існувало в природі. А «Модерн-Експо» - це та компанія, яка зуміла бути настільки гнучкою, що вирішила їх.
Першим критерієм у підборі постачальників обладнання, ми поставили можливість компанії робити те ж саме на європейському ринку. Gelarty в Україні – це стартап, де ми вчимося і плануємо уже наступного року відкрити перший ресторан у Західній Європі, і він буде не один. І я хочу, щоб наші партнери, - «Модерн-Експо», які з нами на цьому проекті також вчаться, швидко і красиво будували для нас нові рішення в Європі. Тому що ця компанія – це справжні партнери!
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: Рішення від «Модерн-Експо» - для єдиного в світі ресторану авторського морозива Gelarty
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар