15 лютого 2018

20 – 22 лютого у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться міжнародний форум «Індустрія торгівлі 2018»

20 – 22 лютого у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться  міжнародний форум  «Індустрія торгівлі 2018»
1481

20 – 22 лютого у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудуться ключові події для вітчизняного ритейлу та ринку франчайзингу — міжнародний форум технологій і обладнання для торгівлі «Індустрія торгівлі 2018» та XIV міжнародна виставка «Франчайзинг 2018». Сучасне обладнання, рішення, технології та готовий бізнес презентуватимуть близько 100 компаній-учасників з України, Італії, Литви, Нідерландів, Польщі, Швеції. Організатор події — компанія «Євроіндекс».

Форум «Індустрія торгівлі» покликаний максимально спростити процес вибору і придбання власного бізнесу та оснащення його під ключ, об’єднуючи усіх учасників ланцюжка на єдиному майданчику. Підприємці, ритейлери, девелопери, ресторатори, представники ТРЦ зможуть ознайомитись із сучасним торговельним обладнанням і технологіями для магазинів усіх розмірів і форматів, холодильним обладнанням, обладнанням для власного виробництва у супермаркетах, фаст-фуду і піцерій — від готових робочих рішень до концептів майбутнього. Серед учасників — провідні гравці ринку: Newland EMEA, UTEC, «Арт Метал Фурнітура», «ВІК ХІТЛАЙН», «Лелітка», «Модерн-Експо», «Прогрес Маркет», «Спілка автоматизаторів бізнесу», «Тенте Україна», «УкСнаб», «Юка-Інвест» та ін.

У перший день роботи «Індустрії торгівлі» відбудеться Modern Retail Forum, організатром якого виступає «Модерн-Експо». У центрі уваги заходу — тренди у ритейлі, магазини майбутнього, ефективна присутність брендів у роздрібному середовищі (трейд-маркетинг), використання методології Lean Retail для побудови конкурентоздатного роздрібного бізнесу, ритейл нової економіки, нові формати. На форумі виступатимуть власники роздрібних мереж, міжнародні експерти з питань розвитку ритейлу, інновацій, а також філософії Lean.

На сьогодні франчайзинг є рушієм світової економіки та має потенціал потужного стимулу для розвитку вітчизняного підприємництва. Так, 2017 року світовий ринок франчайзингу зріс на $36 млрд., кількість франчайзингових точок сягнула 744 437 (+ 1,6% до 2016 р.), кількість працівників наблизилась до 8 млн осіб (+ 3,3% до 2016 р.). Головним драйвером зростання мереж традиційно виступає ресторанний бізнес. За прогнозами експертів, ринок франчайзингу буде рости швидше, ніж решта економіки.

Єдиним в Україні бізнес-майданчиком, де можливо обрати готовий бізнес на будь-який смак і придбати надійні, перевірені франшизи, є «Франчайзинг», що входить до ТОР-5 найбільших виставок Європи. Розмаїття представлених цього року бізнесів вражає уяву: магазини, ресторани, фаст-фуд, стріт-фуд, пекарні, кав’ярні, продукти харчування, одяг, аптеки, зоотовари, хімчистки, туристичні агенції, прокат одягу, зарядні станції, радіо, виробництво, логістика, консалтинг та багато іншого. 

Загалом учасники «Франчайзингу» продемонструють 50+ бізнес-моделей з України, Італії, Польщі, Швеції, серед яких: Burger Club, Elite ClubHusse, TestovGroup, TPG, «Ін Тайм», «Львівські круасани», «Міст Експрес», «Молоко від фермера», «Наш край», «Прокат чоловічих костюмів», «Суши Вок», «Факультет-фарм», «Франс.уа» та ін.

Вперше одночасно з форумом «Індустрія торгівлі» та «Франчайзингом» відбудеться Фермерський ярмарок контрактів — новий B2B захід, що представить крафтову продукцію від фермерів, готових до співпраці з торговельними мережами та закладами громадського харчування.

Найповнішу інформацію про виставкові заходи та поточні події ви завжди можете отримати у прес-центрі на виставках та у Інтернеті: www.marho.ua та www.franchising.euroindex.ua. Також читайте виставкові новини на https://www.facebook.com/Franch.Expo. Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303

Читайте также: "Юка-Инвест" будет представлена на выставке "Индустрия Торговли 2018"

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також