18 квітня 2018

Ашан Рітейл Україна отримав звання «Бізнес, що змінює країну»

Ашан Рітейл Україна отримав звання «Бізнес, що змінює країну»
1816

12 квітня Ашан Рітейл Україна отримав звання "Бізнес, що змінює країну" в рамках щорічного національного конкурсу кейсів з КСВ, організованого  Центром "Розвиток КСВ". Про це редакції TradeMaster.UA повідомили в прес-службі мережі.

Компанія подала на конкурс проект "Підтриманого працевлаштування людей з ментальними порушеннями", що реалізується магазинами Ашан Чернігівська та Ашан Кільцева у партнерстві з ВБО "Даун Синдром" за підтримки Фундації Ашан для Молоді.

Цей проект є унікальним для України, адже надає можливості працевлаштування для людей з синдромом Дауна. Відтак за півроку роботи проекту 3 молодих людини з синдромом Дауна стали частиною команди Ашан. Амбітною метою проекту є працевлаштування не менше 3 кандидатів з цією особливістю в кожному гіпермаркеті Ашан в Києві до 2020 року.

Працевлаштування людей з інвалідністю для Ашан є звичною практикою, адже політика людських ресурсів компанії передбачає рівні можливості та умови для кожного, а також заохочує до різноманіття. “У нашому магазині працює близько 10% співробітників з інвалідністю, але для нас - це виклик, адже успіх нашої нової колеги з синдромом Дауна напряму залежить від нас, від того, наскільки ми продемонструємо свою відкритість”, - зауважує Євген Фетисенко, начальник відділу людських ресурсів гіпермаркета Ашан Чернігівська. Ми віримо, що цей проект допоможе показати життєздатність ідеї підтриманого працевлаштування для державного та громадського сектору, а також надасть можливість кращого майбутнього для молоді з синдромом Дауна в Україні.

Результати компанії Ашан у сфері КСВ вже вдруге були відзначені нагородою на цьому конкурсі: у 2016 році Ашан Рітейл Україна отримав перемогу у номінації "Зменшення нерівності всередині країни та за її межами" за проект альтернативної комунікації для дітей з комплексними порушеннями розвитку.

Детальніше дізнатись про політику КСВ в Ашан Рітейл Україна можна на офіційному сайті мережі. 

Читайте также: Проект «Ангелы Watsons» получил Национальную премию


 

Не пропустите Главное событие года в сфере продуктового бизнеса!

Вас ожидает: более 400 топ-менеджеров; Галерея новинок FMCG, Ритейлеры из 6-ти стран; Столы переговоров "Сеть-Поставщик"; Церемония награждения Национальными премиями «Retail-in-Ukraine 2018» и «Made-in-Ukraine 2018»

ОНЛАЙН-РЕГИСТРАЦИЯ

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також