15 травня 2018

5 причин взяти участь в акції «Садовий Бум заводить!» від Епіцентру у травні

5 причин взяти участь в акції «Садовий Бум заводить!» від Епіцентру у травні
1781

В рамках акції «Садовий Бум заводить!» в мережі ТЦ «Епіцентр» у травні можливо виграти квартиру в Киеві, квитки на футбольний фінал, скутер, товари для садівників, а також знижки на будівельні товари. Про це редакції TradeMaster.UA повідомили в прес-службі компанії.

5 причин взяти участь в акції «Садовий Бум заводить!» від Епіцентру у травні:

1. Якщо пересічного українця запитати, про який подарунок долі він чи вона мріє, то 90% відповість, що хотіли б квартиру в Києві. Ціни на житло в столиці «кусаються», тому така покупка для більшості співгромадян є за межею досяжності. За доброго традицією, мережа ТЦ «Епіцентр» щороку проводить акції, головним дарунком яких є найбажаніші для українців дарунки. От і у травні 2018 в Епіцентрі вирішити подарувати своїм покупцям неймовірний шанс: нагоду отримати власне житло у Києві, зареєструвавши чек за покупки в мережі на сайті або на інфоцентрі торгового центру. Все вирішиться вже 27 травня о 19:00 під час онлайн-трансляції! Чи ж це не привід кидати справи і бігти на шопінг?!

2. Хто із футбольних фанів не хотів би на власні очі побачити важливий матч наживо, ще й на стадіоні? Але квиток на фінал – часто нереальна розкіш. Епіцентр заздалегідь подбав про те, щоб побалувати аж 10 своїх відданих покупців квитками на футбольний фінал. Варто тільки затаритися в ТЦ на відповідну суму і зареєструватися (на сайті або на інфоцентрі) – а там вже фортуна мусить посприяти! Чекаємо до 25 травня 15:00 і дізнаємося імена щасливчиків під час онлайн-трансляції.

3. Поїздками на відпочинок чи холодильниками вже нікого не здивуєш, в наш час навіть семикласники щеголяють з яблукофонами. А як щодо скутера?! Літо попереду, і власний швидкісний коник став би у нагоді крутим пригодам, драйвовим поїздкам і фану. Хочеться? Мережа ТЦ «Епіцентр» віддасть у добрі руки аж 46 таких двоколісних! Купуй в мережі, реєструйся на інфоцентрі та приходь спостерігати процес визначення власників скутерів у Епіцентр, де реєстрував чек. Коли: 27 травня о 19:00.

4. Травень – чи не найулюбленіший місяць для садівників та дачників. Тому подарунковий асортимент травневих акцій також має відповідати. Епіцентр обіцяє, що 20 травня у кожному торговому центрі мережі буде ощасливлена чимала частка городоманів, які отримають по заслугах! А саме: отримають садові гойдалки, мотокоси, садові меблі та аксесуари тощо.

5. В рамках акції «Садовий Бум заводить!» в мережі ТЦ «Епіцентр» у травні діють тисячі цін із вигодою на садові товари усіх категорій. Але не садом єдиним! Епіцентр пропонує також економію до -25% на будівельні товари, багато вигідних пропозицій на побутову техніку, товари для пляжу та літнього відпочинку, автотовари, домашній текстиль, побутову хімію тощо.

Не знаю, як хто, а ми вже гуглимо, де найближчий Епіцентр!

Читайте также: Тандем Крайна и TradeMasterGroup: успех сотрудничества по Private Label

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також