30 травня 2018

У ТЦ GLOBUS відкриються магазини українських брендів AZURI та SATIN

У ТЦ GLOBUS відкриються магазини українських брендів AZURI та SATIN
1804

ТЦ GLOBUS продовжує відкривати нові магазини модних українських брендів. Наприкінці травня 2018 року у ТЦ GLOBUS заплановано відкриття двох магазинів популярних українських брендів AZURI та SATIN. В асортименті монобрендових магазинів будуть представлені жіночий одяг та аксесуари. Нові оператори відкриються на другому поверсі наземної частини ТЦ GLOBUS та займуть площу 130 кв.м. та 85 кв.м. відповідно. Про це повідомляє TradeMaster.UA, посилаючись на прес-реліз компанії.

«Відкриття магазинів AZURI таSATIN у GLOBUS 2 значно розширить асортимент модного одягу та аксесуарів українських брендів в торговельному центрі. Оскільки якісні товари «madeinUkraine» укріплюють свої позиції на ринку та продовжують бути цікавими для покупців, ми намагаємось розширити пропозицію українських брендів в нашому ТЦ та , разом з популярними магазинами міжнародних операторів, створити найбільш цікавий пул орендарів задля задоволення попиту нашої цільової аудиторії та залучення нових покупців. Обидва магазини працюють в демократичному ціновому сегменті та ідеально доповнять існуючі магазини успішних українських брендів в ТЦ GLOBUS : Arber, MIDA, UAmade, MustHave, FiligranaEtnica, GIULIA, RicaMare та Галерея льону», — коментує старший менеджер департаменту оренди ТЦ GLOBUS Вікторія Царенко.

ТЦ GLOBUS— торговий центр на Майдані Незалежності в Києві. Складається з двох частин: GLOBUS 1 та GLOBUS 2 загальною площею 35 400 кв. м., на якій розташовано понад 200 магазинів та ресторанів зі світовими та українськими брендами. З 2008 року належить великій європейській інвестиційній компанії — London & Regional Properties.

Читайте также: Самый большой магазин бренда ССС - с комплексными решениями от Modern-eхро

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також