10 липня 2018

Відкриття нового ТЦ «Епіцентр» в м. Миколаїв

Відкриття нового ТЦ «Епіцентр» в м. Миколаїв
2327

Як справжній законодавець стилю у сфері ритейлу, Епіцентр продовжує будувати нові торгові центри та дивувати своїх покупців сміливими інноваційними рішеннями, сучасним асортиментом, перетворює процес купівлі на приємну та захоплюючу історію. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

6-7 липня відбулось святкове відкриття другого у Миколаєві та 48-го у мережі – нового ТЦ «Епіцентр». Розташований за адресою: Херсонське шосе, 1 новий ТЦ представить своїм покупцям 165 000 найменувань товарів для будівництва, ремонту та облаштування житла.

У дні відкриття перші 100 покупців стали власниками телевізорів, мікрохвильовок, мультиварок та інших цінних призів. Відбувся розіграш подарункових сертифікатів на 100 тис. грн. На відвідувачів нового ТЦ також чекали спеціальні цінові пропозиції, нові акції, презентації, майстер-класи, розважальні програми для дітей та дорослих.

Серед найбільших відділів у новому ТЦ - «Сад та город» (8700тис.кв.м.), вироби з металу (5409 тис.кв.м.). Сучасний «Центр меблів» став десятим у мережі, де представлено готові меблеві рішення з використанням стильного дизайну та  інтер’єру. Салони світла, шпалер, плитки та сантехніки, студія фарб, галереї Деко, товари для мисливства та рибальства, побутова техніка, канцтовари, будматеріали – у новому ТЦ запропоновано ще більше товарів на будь-який смак та вподобання.

Для комфортного сервісу та обслуговування у новому ТЦ працюватиме сервісний центр з ремонту інструментів, експрес-кафе, пункт видачі інтернет-замовлень від інтернет-магазину: 27.ua. Передбачена зручна парковка на 500 паркомісць.

У новому ТЦ створено 550 нових робочих місць. Річні планові відрахування усіх видів податків та обов’язкових платежів у державний та місцевий бюджети складуть понад 1,4 млн. грн.

Виконуючи свої соціальні зобов’язання перед громадою міста, вже на стадії будівництва нового торгового центру, Епіцентр здійснив благоустрій прилеглої території. Також оновлено ливневу каналізацію вздовж Херсонського шосе до вулиці Кірова, проведено озеленення навколишньої території, збудовано новий паркан вздовж підприємства «Комунелектротранс» та місцевого зоопарку.

Читайте также: IKEA остаточно набирает персонал в первый украинский магазин

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATELABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також