30 січня 2019

Watsons, Leroy Merlin та Winner Group Ukraine навчатимуть київських школярів майбутнім професіям

Watsons, Leroy Merlin та Winner Group Ukraine навчатимуть київських школярів майбутнім професіям
1458

В січні Центр «Розвиток КСВ» спільно з компаніями Leroy Merlin, Watsons Україна та Winner Group Ukraine розробили для школярів та абітурієнтів буклет «Твоє майбутнє у сфері торгівлі». Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Публікація створена в рамках соціально-освітнього проекту «Карта професій», щоб допомогти учням та студентам зорієнтуватися у виборі майбутньої професії, зрозуміти особливості сфери торгівлі та побачити перспективи кар’єрної реалізації у цій галузі.

В основі буклету лежать практичні поради та матеріали від провідних українських компаній, а що найцікавіше – реальні історії фахівців, що побудували кар’єру в ритейлі. Публікація призначена для школярів, студентів, батьків та всіх, кому цікаво дізнатися більше про сферу торгівлі. Буклет буде поширено для закладів загальної середньої освіти, що є учасниками спільноти «Кар’єра мрії», для використання під час занять з учнями 5-10 класів.
"Професійна орієнтація – важлива ланка у формуванні потенційних співробітників серед нового покоління. Саме тому ми пояснюємо суть рітейлу та перспективи роботи у цій сфері", — зазначила начальниця відділу корпоративних комунікацій та зв'язків із громадськістю Watsons Україна Катерина Веремєєва.

Читайте також: Украина - на четвертом месте в мире по использованию бесконтактных платежей

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також