18 вересня 2019

Компанія METRO AG підтвердила свій статус лідера галузі згідно з Європейським індексом сталого розвитку Dow Jones Sustainability Index 2019.

Компанія METRO AG підтвердила свій статус лідера галузі згідно з Європейським індексом сталого розвитку Dow Jones Sustainability Index 2019.
1316

Міжнародна торговельна компанія METRO AG (Дюссельдорф, Німеччина) посилила свої лідируючі позиції в категорії «Продукти харчування та роздрібна торгівля» (Food & Staples Retailing) у Європейському індексі сталого розвитку бізнесу Dow Jones (DJSI) сообщает TradeMaster.UA  со ссылкой релиз компании

Попри високу конкуренцію та введення нових питань для оцінювання компаній цього року, METRO навіть вдалося покращити свою оцінку на 6 балів у порівнянні з минулорічним результатом, таким чином, підтвердивши свій статус лідера галузі. Зокрема, METRO  відзначили у сферах стратегії захисту клімату та управління упаковкою, а також у сферах захисту даних та кібербезпеки.

Ранжування індексу розбивається на 3 загальні сфери: економіка, навколишнє середовище та соціальна сфера. З точки зору економіки, METRO отримала відзнаку, зокрема, у сферах управління взаємовідносинами з клієнтами, стратегії охорони здоров'я та харчування, а також щодо захисту даних та кібербезпеки – ці 2 питання розглядалися в рамках індексу вперше у 2019 році. У сфері довкілля компанія отримала найвищі оцінки за свою стратегію захисту клімату, управління упаковкою та водних ризиків у ланцюзі поставок. У соціальній сфері, як і в попередні роки, компанію METRO відмітили за успішне залучення та утримання талантів.

Окрім цього, компанія METRO посіла друге місце у Світовому індексі Dow Jones Sustainability Index 2019.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також