28 жовтня 2019

В Ужгороді відкрився «Епіцентр» в унікальному форматі

В Ужгороді відкрився «Епіцентр» в унікальному форматі
3253

Це найбільший ТЦ у Закарпатті та перший торговельний центр мережі, що розміститься у двох корпусах, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Національна мережа «Епіцентр» 26 жовтня відкрила після реконструкції одночасно два торговельних центра в Ужгороді (Закарпатська область).

З метою збільшення асортименту товарів та кращого їх представлення, а також підвищення якості обслуговування покупців, було прийнято рішення про об’єднання двох торговельних центрів групи компаній «Епіцентр» в м. Ужгород під єдиним брендом «Епіцентр» та проведення їх масштабної реконструкції.

У ході реконструкції був оновлений діючий ТЦ «Епіцентр» по вул. Баб’яка, 7/1, та переформатований будівельний гіпермаркет «Нова Лінія», вул. Баб’яка, 48 (мережу «Нова лінія» «Епіцентр» придбав у 2013 році).

Будівлі розташовані по обох берегах річки Уж, мають площу 13 300 кв. м та 21 150 кв. м відповідно. Масштабна реконструкція тривала майже 4 місяці. Тепер «Епіцентр» в Ужгороді – це два окремі корпуси зі своєю спеціалізацією. Наразі це найбільший з діючих торговельних центрів на Закарпатті.

У двоповерховому ТЦ «Епіцентр» на вул. Баб`яка, 7/1 загальною площею 13 300 тис. кв. м розмістилися здебільшого відділи, що спеціалізуються на створені затишку в оселі. Галерея «Деко» відкрилася із суттєво розширеним асортиментом декору та домашнього текстилю, збільшилась площа відділу «Побутової хімії». Після реконструкції у ТЦ з’явилися й нові відділи та магазини. Зокрема, магазин дитячих товарів та одягу «Епік» з великим дитячим майданчиком, зона Military для прихильників полювання та риболовлі, а також новий великий і потужний центр техніки «Це Те», де можна знайти не тільки малу та велику побутову техніку, але й сучасні гаджети.

«Центр меблів» вперше розмістився одразу на двох поверхах. У ньому було значно збільшено вибір товарів, з`явилися унікальні інтер’єрні пропозиції, а також можливість замовити кухню за індивідуальним проектом. 

Потішить «Епіцентр» і професійних спортсменів та прихильників активного дозвілля. Для яких у торговельному центрі відкрився окремий мультибрендовий спортивний магазин мережі Intersport, у якому можна придбати як одяг і взуття, так і тренажери, спортивну екіпіровку та атрибутику.

У той же час у будівлі гіпермаркету «Нова лінія», а тепер ТЦ «Епіцентр» на вул. Баб`яка, 48 розташовані в відділи, які пропонують покупцям повний спектр товарів для будівництва та ремонту. Серед найбільших відділів тут: «Будівельні матеріали» з відкритим майданчиком площею 4 647 кв. м, «Гарден центр» з вуличним майданчикам «Садового центру» (4 475 кв. м) та «Вироби з дерева» (2 651 кв. м).

Суттєво збільшився і відділ «Сантехніки та плитки» - у ньому з`явився салон плитки, а експозиція душових кабін і кераміки розширилася завдяки ексклюзивним пропозиціям.

У ТЦ також розмістився центр видачі товару, замовленого онлайн у партнерському інтернет-магазині 27.ua та численні додаткові послуги для покупців, зокрема, форматно-розкрійна дільниця, пересадка рослин, тонування фарб, оверлок, сервісний центр, кафе, відділення банку.

Окрім реновацій відділів, у обох торговельних центрах вдосконалене зонування та внутрішня навігація, що дозволить покупцям без зусиль оглянути весь асортимент та швидко зорієнтуватися, а для зручності та комфорту покупців у торгових залах встановлені зручні лавки.

Потурбувалися і про автолюбителів - у торговельному центрі на вул. Баб’яка, 7/1 облаштовано паркінг на 150 місць, а у ТЦ на вул. Баб`яка, 48 – на 550 місць. На території навколо ТЦ будуть проведені роботи з благоустрою та озеленення.

Читайте також: Компанія «Епіцентр К» у топ-30 найбільших платників податків України

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також