13 січня 2020

Група компаній HD-group в рамках своєї корпоративної політики impact investing долучилася до проекту Promprylad. Renovation

Група компаній HD-group в рамках своєї корпоративної політики impact investing долучилася до проекту Promprylad. Renovation
1161

HD-group долучилася до інвестиційного проекту Promprylad. Renovation, - про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-службу групи.

Promprylad. Renovation — це інноваційний центр на території ревіталізованого заводу в Івано-Франківську, сфокусований на чотирьох напрямках розвитку регіону: новій економіці, урбаністиці, сучасному мистецтві та неформальній освіті. Проект працює як майданчик для апробації та поширення знань.

Протягом 5 років проект залучить понад 700 млн грн інвестицій від приватних інвесторів та організацій, аби поетапно запустити шість будівель та парк. На площі 37 871 тис. кв. м будуть створені умови для діяльності комерційних та соціальних ініціатив, спрямованих на розвиток регіону.

Борис Шестопалов, співвласник «HD Group» розповідає, чому компанія вирішила інвестувати у Promprylad. Renovation:

«Проект неймовірний і він неймовірний, звісно ж, людьми, які його роблять, командою. І коли ми приймали рішення про інвестування в проект, бізнес-план цікавив нас в другу чергу, а в першу чергу, команда, яка несе на собі моральний ризик за цю інвестицію. Я точно розумію, що у цього проекту найвищий рівень соціальної відповідальності перед інвесторами. Це ось та дивовижна модель конвертації соціального капіталу в соціальне інвестування. І ці емоції для мене, як бізнесмена з абсолютно індустріальної сфери, це яскравий приклад імпакт-інвестування і, по суті справи, школа».

Співвласник HD-group Борис Шестопалов

«Силіконова Долина відбулася тільки завдяки profit sharing and impact investments в тому числі ... ти розвиваєш себе за допомогою розвитку інших. Я неймовірно радий, що в Україні така кількість компаній з високим рівнем усвідомленості своєї ролі у суспільстві і у майбутньому своєї країни. Успіхів моїм новим со-інвесторам та партнерам, - коментує співвласник «HD Group» Сергій Чекальський.

Співвласник HD-group  Сергій Чекальський

Нагадаємо, HD-group - Група компаній у сфері агріфуд з фокусом на B2B клієнта. У складі Групи працюють підприємства з зернопереробки; заводи з виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів; бакалеї; завод з виробництва джемів, варення; компанія з організації логістичних послуг та компанія з організації закупівель.

Читайте також: Колаборація «Сільпо» та Scania: брендовані вантажівки виконали «Щедрика»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також