01 жовтня 2020

Польський спортивний бренд 4F виходить на ринок України

Польський спортивний бренд 4F виходить на ринок України
1022

Компанія OTCF (Польша), яка є власником торговельної марки спортивного одягу й аксесуарів 4F, та компанія «Епіцентр К», один із найбільших рітейлерів в Україні, уклали угоду про розвиток в Україні мережі магазинів 4F, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Польський спортивний бренд 4F спеціалізується на створенні високоякісного спортивного одягу та аксесуарів для зайняття активними видами спорту, фітнесом в сегменті «медіум». Також 4F розвиває лінійку товарів для туризму та повсякденного використання. Бренду належать 174 монобрендові магазини в Польщі, його продукцію представлено в 500 мультибрендових магазинах в 30 країнах світу.

Мережа мультибрендових спортивних магазинів «Intersport – Україна», яка входить до групи компаній «Епіцентр», активно розвиває нові спортивні напрямки та зацікавлена в розширенні співпраці з сучасними торговими марками.

«Наша мета запропонувати українському споживачу стильний і разом з тим доступний спортивній одяг високої якості. В Україні ця ніша є вільною, і ми переконані, що бренд 4F, який користується великою популярністю в сусідній Польщі, може її успішно зайняти», - наголошує директор «Intersport – Україна» Юлія Максименко. 

Донедавна бренд 4F на вітчизняному ринку був представлений лише окремими товарами у великих мультибрендових магазинах спортивного одягу. З серпня цього року бренд почав активно виходити на ринок України відкривши в ТРЦ Retroville у Києві перший монобрендовий магазин.

«Ми постійно вивчаємо можливості світового ринку. Бачимо великий потенціал у подальшому розширенні на Схід. Ми поставили собі мету - підвищити впізнаваність бренду в Україні та стати ще ближчими для клієнта. Нашим ексклюзивним місцевим партнером став «Епіцентр. Результатом цієї співпраці стане відкриття мережі монобрендових магазинів 4F в Україні. Наразі готуємось до наступних кількох відкриттів до кінця цього року і віримо в успіх цієї співпраці», – говорить президент компанії OTCF SA Ігор Кляя.

З 2008 року 4F одягає олімпійців та паралімпійців Польщі на всіх Олімпіадах. Також бренд 4F є партнером олімпійських комітетів 7 країн: Хорватії, Греції, Латвії, Литви, Північної Македонії, Сербії та Словаччини.  Для цих команд на Олімпіаду в Токіо бренд 4F підготував колекції індивідуальних гала-нарядів та високотехнологічної спортивної форми. У планах 4F розширити свою співпрацю і з українськими спортсменами.

Читайте також: Епіцентр розвиватиме мережу дитячих магазинів E.PIC поза межами своїх торговельних центрів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також