26 січня 2021

H&M працює над віртуальною примірочною

H&M працює над віртуальною примірочною
760

H & Mbeyond, інноваційна лабораторія шведського модного гіганта, та NeXR Technologies спільно працюють над розробкою віртуальної примірки, яка дозволить клієнтам швидко і легко приміряти вбрання. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Прототип цифрової примірочної планується запустити влітку 2021 року. У деяких німецьких магазинах клієнти зможуть зробити сканування своїх тіл, після чого вони отримають особистий аватар, точне цифрове зображення себе. За допомогою програми клієнти можуть призначати своїм аватарам різні стилі та вбрання, щоб побачити, що їм підходить, та полегшити рішення про покупку.

Ця технологія є результатом співпраці між NeXR Technologies та H&Mbeyond, інноваційною лабораторією H&M, що базується в Берліні, яка відповідає за розробку та тестування продуктів та послуг, які є або можуть бути актуальними для організації у всьому світі. Окрім покращення досвіду покупок, H&M також хоче використовувати цю технологію, щоб побачити, який вплив вона може мати на поведінку клієнтів щодо повернення придбаного одягу.

Читайте також: Zalando покупает технологию 3D-сканирования тела

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також