10 березня 2021

BWG Foods встановила 800 сонячних батарей у Дублінському розподільчому центрі

BWG Foods встановила 800 сонячних батарей у Дублінському розподільчому центрі
1342

BWG Foods встановила близько 800 сонячних панелей у своєму національному розподільчому центрі в Дубліні, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Компанія додала, що це одна з найбільших установок сонячних панелей в Ірландії.

Установка охоплює приблизно 1350 квадратних метрів даху та генерує 250 кВт енергії, що еквівалентно вимогам близько 50 будинків на рік.

Джоан Меллон, директор з логістики BWG Foods, зазначила: «Наша відданість сталому розвитку базується на прагненні завжди робити правильно, як наші клієнти, так і наші громади.

Ми цінуємо важливість зменшення впливу на навколишнє середовище, сприяння здоровому харчуванню та підтримки місцевих громад».

BWG Foods є партнером Spar Ireland та співпрацює з продавцем для встановлення сонячних енергоблоків у декількох супермаркетах Eurospar.

Компанія вже інвестувала майже 1 мільйон євро в сонячні установки, середня вартість магазину коштує приблизно 60 000 євро.

BWG Foods також оголосила про плани інвестувати близько 25 млн євро в чотирирічну стратегію сталого розвитку, щоб значно зменшити вплив на навколишнє середовище свого масштабного загальнодержавного ланцюжка поставок.

Читайте також: Spar Group демонстрирует рост продаж, но сталкивается с задержкой развития в Польше

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також