19 березня 2021

Каталог ІКЕА перетворили на подкаст

Каталог ІКЕА перетворили на подкаст
1635

Замість того щоб ритися у величезному томі щорічного каталогу шведського рітейлера, користувачі тепер можуть послухати його аудіо версію, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Популярність подкастів росте бурхливими темпами, саме такий формат споживання контенту став звичним і зручним для користувачів. І компанія ІКЕА вирішила не відставати від тренда. Рітейлер представив власний подкаст, присвячений каталогу бренду на 2021 рік.

Як описує проект сама компанія, це зручна альтернатива важкій книзі, яка дозволить пробігтися по сторінках каталогу в комфортному форматі, не займаючи руки. Каталог ІКЕА 2021 представлений користувачам у вигляді чотиригодинного подкасту, який вже доступний для безкоштовного прослуховування на YouTube, Spotify і Audiobooks.com.

У подкасті оповідач описує зміст каталогу, сторінка за сторінкою. Кожна аудіо глава описує обстановку окремого будинку з каталогу, а також пропонує практичні поради з меблювання й декорування.

У передмові до каталогу слухачам, що засумували вдома під час локдауну, пропонується послухати щось заспокійливе і розслаблююче. Можливо, саме монотонні описи чергової тумбочки або книжкової шафи стануть тим контентом, який буде здатний відвернути від негативних новин.

Незвичайність нового каталогу і підвищений інтерес до нього підкреслюється ще й тим, що він стане останнім за всю історію ІКЕА. Після 70 років випуску традиційних каталогів з описом меблів і аксесуарів для будинку, компанія прийняла рішення про припинення цієї традиції, у зв'язку з переорієнтацією покупців на онлайн шопінг.

Читайте також: IKEA з дотриманням суворих заходів безпеки відкрила перший магазин у Києві

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також