30 квітня 2021

XXV Всеукраїнський День Логіста в Києві. 27-28 травня 2021 року!

XXV Всеукраїнський День Логіста в Києві. 27-28 травня 2021 року!
1847

TradeMasterGroup запрошує на XXV Всеукраїнський День Логіста + 3-ті Всеукраїнські Змагання Водіїв Навантажувачів!

Всеукраїнський День Логіста традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюгів поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, участь в Головній Галузевій події Логістики переверне Ваше бачення і підштовхне до оперативних змін, дасть план перших кроків оптимізації логістичної складової вашого бізнесі!

Більше 250 керівників з логістики зберуться на головній, наймасштабнішій події логістики 2021 року!

В рамках події Ви:
- Обміняєтеся один з одним передовим досвідом.
- Дізнаєтеся прогноз розвитку ринку вантажоперевезень в Україні.
- Відкоригуєте свої бізнес-процеси, щоб скоротити витрати на логістику.
- Зможете провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами.
- Спільними зусиллями зможете посилити розвиток ринку логістики в Україні.
- Побачите професійне шоу водіїв навантажувачів.
Спецпроекти в рамках конференції:
1.
На конференції Ви можете стати учасником або глядачем унікальних змагань водіїв навантажувачів.

2. В рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання і техніки для логістики.
3. 15 тематичних виступів керівників логістики.Тематичні майстер-класи пройдуть в перший і другий день.
Детальна програма конференції:

- Директор з логістики «Fado» поділиться досвідом і розповість як знайти гроші на складі при роботі з витратними матеріалами і заощадити до 30% бюджету.
- Керівник департаменту промислової та логістичної нерухомості компанії "Cushman & Wakefield" торкнеться теми «Перспективи розвитку логістичної нерухомості. Вартість, запитаність, території».
- Тетяна Пашкіна, HR-експерт розповість про ключові показники успішної реалізації персоналу в роботі, аналітика ринку праці в логістиці сегментація і метрики, що впливають на роботу з персоналом; інвестиції в людський капітал.
- Керівник «БаДМ» проведе для учасників аналітичний екскурс навколо досвіду компанії в темі «Результати впровадження технології вузькопрохідного складування».
- Тема якість обробки товарів при операціях на складі - «Як зменшити кількість помилок, досягти рівня 1 Шибка на 10 000 операцій?».
- Директор логістичних ланцюжків компанії Delta Medical розповість про досвід компанії по впровадженню і експлуатації складської системи Pick by Light.
- Нові технології упаковки вантажів для скорочення витрат, відповімо на найболючіші питання всіх перевізників, візьмемо вектор на оптимізацію транспортувального місця.
- Від провідних логістичних платформ дізнаємося про системах формування вартості транзиту при міжнародних і внутрішніх перевезеннях.
- Актуальний для всіх перевізників питання - дискусія на тему квоти на міжнародне перевезення вантажів.
- Тема морські перевезення - як змінилися тенденції і вдосконалилися процеси, як впроваджували інновації провідні компанії.
- Бюджетування відділу транспортної логістики - особливості планування в операційній діяльності. - Бізнес-процеси організації та управління доставляння кінцевому споживачеві - те, чого ви ще не чули.
- Транспортний сервіс - час цифрової логістики.
- Електронний документообіг в логістиці.
 - Автоматизація управління ланцюгами постачання для оптимізації системи транспортної логістики.

Вигоди конференціі:
-
Актуальними темами для обговорення будуть варіанти вирішення затримок на всіх етапах ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, підприємства транспортного та інформаційного забезпечення, робота з персоналом в логістиці, а також питання аутсорсингової логістики.

- Отримайте практичні рекомендації щодо нюансів митної логістики, які слід враховувати в зовнішньоекономічній практиці, щоб можна було виробляти імпортно / експортні операції набагато вигідніше.
- Всеукраїнський День Логіста- це платформа для спілкування, де учасники зможуть поділитися досвідом і спільними зусиллями розвинути логістичний ринок в Україні.
- На міні-виставці, яка відбудеться в рамках конференції, Ви познайомитеся з новими рішеннями і послугами з логістики та будете в тренді, використовуючи передові логістичні технології.
- У вас буде можливість провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами,
що дозволить вам налагодити нові зв'язки та укласти угоди про співпрацю.

Провідні логістичні компанії України підтримали проведення Всеукраїнського Дня Логіста: Logistic Forklift, InterCargoTruck, FaamLithiumTechnology, UVK just-in-time, LADING.EU, Quantum International, Богач Плюс, Codeska, YouCoach і ін.

Серед учасників Дня логіста 2020: Нова Пошта, Іригатор Україна, Дженерал Транс, Альянс Логістик, Міст Експрес, АТБ маркет, Делівері, Справ Пост, Ардіс, Кампари Юкрейн, Бізнес Груп, І-Логістика, Евромикс, Євро-Азіатська Логістична компанія, КРАЙЗЕЛЬ - Будівельні Матеріали, Корса, Бей Транс, АТ Спеціалізоване автотранскортное підприємство 2302, Вортекс, Київ Транс, КТ Україна і ін.

Конференція відбудеться:
27-28-го травня 2021 року, м.Київ, Кільцева дорога 70, Дизайн-готель Road.

Встигніть забронювати своє місце на головному заході логістики України!


Програма та реєстрація тут

Отримати будь-яку додаткову інформацію Ви можете:
по тел. (067) 828-22-59
або написати на адресу av@trademaster.com.ua


Читайте також: Школа логистов LogisticMaster 2.0 (Online)

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також